psikolojik.gen.tr
Psikolojik

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Psikolojik yorumları

Psikolojik Hakkında Yorum Yapılmıştır


esin

Histrionik kişilik bozukluğu olan veya bu hastalığa yakın özellikleri olan biri bunun farkında olabilir mi?

2015-02-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Anıl

Hey yerim ağrıyor geçen sene karın ağrımla başladı herşey tüm herşeyi yaptırdım ama bişey çıkmadı sonra göğsüm sırtım bağrımaya başım dönmeye başladı acaba bu çok kafama taktığımdan mı

2015-02-02

Kullanıcı oyu: 4,5

hiçbiri

Ya karşinda hayal ettiğin kişilerle konusu yosun ama onların gerçek olmadiğini biliyorsun peki bu nee ??

2015-02-01

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

valla ben biliyom bu hastalığı benim annemin komşusunun kızına oldu bundan.gittik kıza geçmiş olsuna kızın göz altları möz altları mosmordu. kız halka filmindeki samara gibi bakıyodu.

2015-01-28

Kullanıcı oyu: 4,5

münevver

Banada paranoid teşhisi konulmak üzere. 16 yaşındayım fakat hastalıgim bipolar bozukluğu da benzediği için teşhisi koymakta zorlanıyorlar. İlaç tedavisini kendim kabul ettim fakat bir kaç içmeden sonra biraktim çünkü yan etkilerini çok fazla gördüm ve birakmak zorunda kaldim. Bu durum gercektende zorlayici ve alismasi zaman aliyor.

2015-01-27

Kullanıcı oyu: 4,5

firdevs

maalesef burda tam beni anlattınız yaklaşık 1-1,5 senedir aynı durumdayım ve nasıl düzeltebilceim konusunda içbir fikrim yok:(

2015-01-26

Kullanıcı oyu: 4,5

ismimi vermicem

ben sürekli ağzımı eğip duruyorum .. bi takıntı oldu öncedende bi gözüm sürekli oynuyodu ne yapıcam yha şuan bile ağzımı oynatıp eğiyorum .. ?? bana bi çare bulun lütfeenn .. :(

2015-01-25

Kullanıcı oyu: 4,5

ramazan

kesinlikle bu açıklamalara katılıyorum...

2015-01-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Nur

son zamanlarda konuşma bozukluklarım başladı okurken ve konuşurken kelimeleri karıştırıyorum ve yazarken harflerin yerini hep yanlış yazıyorum. ikinci harfi başa yazıp sonra ilk harfi yazıyorum. bazen de kelimelerin hecelerini karışık yazıyorum. ikinci hceyi başa almak gibi mesela. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?

2015-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Damla

İrem bende 12 yaşındayım. Bende de kronik depresyon belirtileri var ama tam olarak emin değilim. korkma ama bence birine söylemen gerekir

2015-01-14

Kullanıcı oyu: 4,5

psikoz muyum ben

Kendi dünyamızdaki kişilerle konuşmak hastalık mı yani?

2015-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

isimsiz

merhaba benim içimde konuşan biri var mesela haşa allaha küfür ediyor ama ben istemiyorum o yapıyor çok değer verdıgım birisi benle muhabbet ediyor onla muhabbet bayagı koyu ve içimdeki ses bana sesleniyor başlıyorum onla muhabbete karşımdaki kişi anlatıyor ama ben onla muhabbet edıyorum ve toplumda genellıkle malmısın anlamıyonmu olayı oluyor aslında anlıyorum ama kafamı veremiyorum insanlarla muhabbet cok zor kuruyorum acaba benden sıkılıcakmı cokmu konustum rehinledimmi yeter adamı bunalltım gibi ve konusmayı kısa kesiyorum ama karşımdaki kişiye benım psikolojimi yaşatıyorum buyuk ıhtımal çok kötü zamanlar geçirdim uyuşturucu kullandım bir anda kilo aldım spora başladım kilo verdim sınıfta kaldım tekrar yapıyorum aile geçmişim falan filan içimdeki şuanda bile benle konsuuyor aynen şunları diyor delimsmin m...k salagı ne yapıon delirdinmi. bazen akla hayale sıgdırılmıcak hayaller kuruyorum sacmalık işte ama ypıyorum

2015-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

osman

sağol bana bu dünyada yalnız olmadığımı belli ettiğin için

2015-01-01

Kullanıcı oyu: 4,5

irem

bende kronik depresyon var arkadaşlar 12 yaşındayım ve çok korkuyorum napıcam :(

2014-12-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Gizem

Ben çok değişik tanımını yapmakta kelime bulamadığım bir duygu değişimine giriyorum. bu beni aklımı kaçıracağım gibi bir korku ürperti içine sokuyor hemen kendime gelmeye calışıyorum. Aslnda durum şöyle gerçekleşiyor. Tek başıma yda yanımda birileri varken kendi kendimle konuştuğumda bian gözümün önünde yıldızlar patlıyor gibi oluyor. Bulunduğum yerde acayip bir duygu haline giriyorumki bulundugum bu durumdan çıkmaya çalştıkça derine giriyorum. sanki o dünyada değil bşka biryerdeyim aklmı kaçırmama zemin hazırlıyor gibi oluyor ve bundan kurtulmak için biriyle konuşmaya hareket etmeye bulunduğum yerden ayrılmaya çalışıp kendime gelmeye çalışıyorum. Başıma keskin bir ağrı sokup beni sersemletiyor. Ama herşey o sıra aklmda oluyor birşey unutmuş gibi olmuyorum tabiki. Bunu ne olduğunu birtürlü anlamıyorum. Sanki garip korkutucu gece görülüp korkuyla uyanılan bi rüya gibi korku veriyor bana. Ama ne yapmam lazım bilmiyorum

2014-12-25

Kullanıcı oyu: 4,5

betül

Ben çok mutsuzum devamlı ölcekmişim gibi hissediyorum ölümdende çok korkuyorum nefesim kesiliyo sanki geceleri uykuda ölürüm diye korkuyorum yardım edin nasıl iylesicem,.

2014-12-22

Kullanıcı oyu: 4,5

hasta

bayağı araştırma yaptım ama bendeki sorunun ne olduğunu çözemedim ben çift karekterli gibiyim içimde tamamen kötü olan bir karekter var insanların acı çekmesinden ölmesinden hoşlanan sapkın ve sadist düşünceleri olan biri birde normal bir insan olan başkalarının üzüntüsüyle bile üzülen biri hastalığımın farkındayım ama bazen kontrol edemiyorum benim sorunum ne olabilir ?

2014-12-20

Kullanıcı oyu: 4,5

bin pişman

pismanlıklar içindeyim her seyı yanlıs olarak kabul edıor ve yasamaktan zevk almıorum kafaa taktıgım bi cok hatalarm var anneme ve arkadaslarıma anlattıgımda bunlar hata degıl olabıleccek seyler oldugunu soyluorlar ama ben buna bir turlu ınanamıorm kendıme zarar vermeı dusunuorum lutfen yardımcı olun nasıl cıkabılırım bu ısn ıcınden
8

2014-12-11

Kullanıcı oyu: 4,5

isimsiz

kendimi bir filme kaptırdım ve sanki o filmin içindeyim, onların çektiği acıları çekiyorum aynı aşkı aynı öfkeyi hissediyorum bazen rüyalarıma bile giriyor.içimdeki bu his beni boşluğa sürüklüyor ve ben sanki kendi hayatımı yaşamıyorum ben artık bu filmin konusunu yaşıyorum.

2014-12-11

Kullanıcı oyu: 4,5

muharrem

burda bassetmemişler ama bende küçüklüğümden beri tuhaf birşey var sanki renkleri hissedebiliyorum birisi bana bu durumu açıklaya bilirse cok sevinirim

2014-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

irem

bence sadece psikoloji bakımındam yetersiz kalan insanlarda bu sorunlar ortaya çıkabilir. yapılması gereken şeyse hayata karşı olan bilinçtir.

2014-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5

irem

aykutç eğer tanışma fırsatımız olursa size yardımca olmak isterim.

2014-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Ahmet

Benm arkadşım çok değişik çunku eglenioruz falan sonra birden morali bozuluors mutsuzlaşıor ne yapabilirm

2014-12-02

Kullanıcı oyu: 4,5

nes

betül üzülme canım benim herşey geçer sen sadece güzellikleri gör çünkü biz aslında o kadar körüz ki etrafımızdaki güzellikleri hiç göremiyoruz sana tavsiyem UĞUR KOŞARın kitabını okuyabilirsin. Bu dünyada neden varız ne için burdayız bu sorulara yanıt da bulursun Allah De Ötesini Bırak kitabını okuyabilirsin mesela canım üzme kendini

2014-11-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Selin

Arkadaslar benimde cok buyuk bi sorunum var sanirim.Ve bunu aileme anlatiyorum ama anlamiyolar sende birsey yok deyip gecistiriyorlar. Artik dayanacak gucum kalmadi intihar la ilgili seyler geliyor aklima,hayattan sogudum usandim.Ben 2 yildir korkuyorum, kusmaktan korkuyorum ve korkunca heyecanlaninca kusmaya basliyorum.Bu yuzden sinirlerim de bozuldu herseye sinirlendir oldum depresyon geciriyorum agir bi sekilde. nerdeyse 2 yildir sevgilim bile yok kimseyle gorusemiyorum bir erkekle gorusunce migdem bulaniyor kusuyorum.Bunun dusuncesi bile beni kusturuyor bazen . Ne yapacagmi bilmiyorum lutven bana biri yardim etsin artik. Delirmek istemiyorum.

2014-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

canan

sol elimden sinir sıkışması ameliyatı oldum 21 gün oldu uyuşmalar devam ediyor normalmi, sağ elimdende olmam gerekiyor ne zaman olabilirim. teşekkürler

2014-11-09

Kullanıcı oyu: 4,5

nuriye yasar

yakınlarımda benı uzen sınırlendıren ınsanları fotografglarına baktıgım zaman yada bır araya geldıgımızde sankı onlar hıc tanımamıs yenı gormusum gıbı oluyor.neden acaba annem babam bıle o sekılde oluyor

2014-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Şevket

Selam Bahsettiginiz hastalik bende de var nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum kalabalik ortamda duramiyorum yalniz arac kullanirken nefesim daraliyorsanki nefes yetmiyormus gibi geliyor trafikte durmak istemiyorum caresizmisim gibi geliyor arac kullanirken yanımda biri olmasını istiyorum yalniz kalmaktan korkuyorum bu hissi veriyor bana isin kötü tarafi arabistandayim burda tanidigim psikolog yok sıkıntı ise derdimi anlatsamda anlamazlar yani isim yas gibi bisey çoğunlukla kalabalik ortama taninmadik yerlerde duramiyorum o anda bisey olacakmis gibi geliyor ve daralmalar nefes yetmezligi başlıyor

2014-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

dilek

Ben asiri supheci bir insan oldum ciktim...her kavga ettigimiz de beni aldatti ortam yapti aldatmaya meyil verdi kavgavediyoruz bi arkadasimin ismini veriyo buna iyi bak.bi tane bayan surekli ariyor rahatsizcediyordu bizim birbirimizi sevdigimizi bile bile...artik o kisi aramiyor..ama ben artik guvenmiyorum arkadasim biraz geciktimi nerde napiyor hangi kadinin pesinde.bi arkadasiyla cok samimi oraya gidiyor o bile suphe yani kesin bi kadin var sen onun icin gidiyosun diyorum..telefon hic dusmuyor elindrn ya surekli facebook ta e arkadaş larinida biliyorum..
lutfen bu konuda bana yardim edin.surekli beni aldattigini düşünüyorum istediği kadar yemin etsin biraz iyi oluyor en ufak biseyde eski dusuncelere geri donuyorum vr ondan uzaklasiyorum..nefret ediyorum...bu sefer bn suclu oluyorum.artik intihar edecem ya onun yuzunden saglikli düşünemiyorum neyapmaliyim bu konuda

2014-11-04

Kullanıcı oyu: 4,5

g

bu soruna sahip olanlar kendileri bunu farkedebilir mi?

2014-11-04

Kullanıcı oyu: 4,5

bedrettin ömer

kendimi çok güçsüz,yeteneksiz ve geri zekalı olduğumu düşünüyorum yaptığım her şey tersine gidiyor bütün planlarım olumsuz yönde sonuçlanıyor ben ne yapacağım

2014-11-04

Kullanıcı oyu: 4,5

betül

Depresyonla ilgili yazılan bütün belirtiler var bende . sürekli ağlıyorum 1 hafta öncesine kadar çocuk gibi yerinde zıplayıp kahkahalar atan ben şuan okulda ruh gibi dolaşıyorum insanlarsürekli beni tanımadan yargılıyor ve hvermez beni yanlış anlıyor 1 ay öncesine kadar herşeye güzel bakan hatta polyana diye çağrılan ben simdi hiçbir şeyi iyi düşünemiyorum sanki herşey üstüme geliyor sürekli uyumak istiyorum insanlardan kaçmak istiyorum sayfalarca makale deneme yazan ben simdi iki cümleyi bir araya getirip kelimeleri akışına bırakıp yazamıyorum . Banyo yapmak istemiyorum yaklaşık iki hafta oldu ve ben hala banyo yapmamakta direniyorum. Süreklietrafımda ki insanlarla kavga ediyorum adım kavgacıya çıktı ve şuan arkadaşlarımın çoğuyla kküsüm . durup dururken ağlıyorum duvarları yumruklayıp en olmadık kişilere lanetler yadırıyorum . ailemle konuşmuyorum içimden gelmiyor hep kavga ediyorlar zaten ... Sanki her kez üstüme geliyor gibi kimse beni sevmiyor yanimda olmak istemiyor olanlarda acıdıkları için geliyor gibi bir an ağlayıp bir an gülüyor sonra bağ8rıp kendi kendime kızıyorum kendimi deli gibi hissetmeye başladım engelle yemi yorum ... LÜTFEN YARIM EDİN ÇOK İHTİYACIM VAR KÜÇÜCÜK BİR YORUM YAPSANIZ BİLE YETER

2014-10-30

Kullanıcı oyu: 4,5

ismimi vermek istemiyom

beni neden anlatıyorsunuz ?????

2014-10-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuğçe

Çok teşekkurler odevim için harika teekrardan teşekkur ederim

2014-10-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Oğuzhan Ayan

Benim bi takıntım var, 4-5 senedir yapıyorum ve engel olamıyorum
takıntım genelde bir şeyleri koparma, kıyafet,eşya ve mobilyalardaki pürüzleri ve ipleri koparıyorum ve dolayısıyla sökülüyolar, genelde çoraplarımı söküyorum, sırf bu yüzden bir çorabı en fazla 2 defa giyebiliyorum, sonra kullanılamıcak hale geliyor, kendi kendime yardımcı olmak için çoraplarımı sadece ayakkabı giymek için giyiyorum, eve gittiğimde direk çıkarıyorum, bu seferde koltuklardaki ipleri,pürüzleri falan koparıyorum, koparılcak bi pürüzü yoksa, üzerimdeki kıyafetleri söküyorum...
Takıntım bundan ibaret, tam olarak rahatsızlığım nedir ve tedavisi mümkünmü?

2014-10-25

Kullanıcı oyu: 4,5

sabire

merhabalar
ben çevresinde çok sakin bilinen güvenilen bir insanım ama iç dünyam öyle değil
fırtınalar kopuyor lakin bulunduğum yer itibarı ile dışa vuramıyorum.En büyük zaafım kadınlar evli ve 2 çocuk babasıyım eşimle çok iyi ve mutlu bir birlikteliğimiz var ama benim aklımda sürekli başka kadınlar oluyor.Eşimden başka birisiyle hiç birlikte olmadım ama başka birisiyle sanki daha farklı olacakmış gibi bir izlenime kapılıyorum.Derseniz ki eşinizden isteğiniz ilgiyi göremiyorsun desen onunlada ikili ilişkilerimiz çok iyi
bir türlü işin içinden çıkamıyorun bir hata yapıp yuvamı dağıtmayım diyorum ama içimdeki o ses durmak bilmiyor
şimdi işin ahli olanlar siz söyleyin bakalım ben nasıl bir tedavi görmaliyim

2014-10-24

Kullanıcı oyu: 4,5

mehmetali

Cok guzel bir site odevime yardimci oldu

2014-10-22

Kullanıcı oyu: 4,5

KaranlıkTaraf

Yazınızı beğendim ve size bir kaç sorum olacak,ben bazen halisülasyonlar görüyorum,kendimi sürekli yalnız hissediyorum,insanlarla konuşmakda güçlük çekiyorum,insan içine çıkmaktan korkuyorum,psikoloğa gittim fakat saçma sapan ilaçlar verip gönderiyo dinlemiyor bile sizce bu hangi hastalığın belirtileridir?

2014-10-18

Kullanıcı oyu: 4,5

onur

sitede hastalıkların bi çoğu yoktu.şimdi oldukça fazla ve ayrıntılı çok güzel olmuş.bçyle açıklayıcı bir site yoktu sizin sayenizde oldu.tskkrlr psikolojik.gen.tr

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

ben 2 yıldır süren ruh halimden bahsetmek istiyorum herseyden cabuk sıkılan kendimi yorgun hisseden bı insanım herşeye sert tepki veriyorum hemen saldırganlaşıyorum. Mesela herşeyden umudumu kestim başarısızım bùyük bi konsantre sorunum var, canım hiçbişey yapmak istemiyor sadece ölmek istiyorum.

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

ADNAN KILINÇCI

EVRENİN YUCE MIMARINA SONSUZ SUKRANLAR BEN VE BENIM GIBILERE BU SAYFALARI OLUSTURANLARI TANIMASM BILE OKUMAMIMI SAGLADIKLARI ICIN YASAYANLARA SAGLIK OLENLERE NUR ICINDE VEYA IYI BIR TOPRAKTA OLMALARINI DILIYORUM TABELACIADNA IZMIR SAGLICAKLA KALIN

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma Betül ERTUĞLUR

RENKLER İNSANLARA CANLILIK VERİR.

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

merhaba benim eşim rahatsız olmayan olayları olmuş gibi görüp anlatıyor kafasında kurup takıyor hastaneye veya doktora destek almayı kabul etmiyor söylemediğimiz lafları söylediniz diye tepkiler yağdırıyor evde misafir veya komşular istemiyor bazen eşi olarak beni de kabul etmiyor lütfen bana ışık tutun yardımcı olun

2014-10-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Hasret

tamda bende olan sey bu aksam saatleri cidden cekilmez oluyor ve ben cok sinirli oluyorum ikici bebegimi dunyaya getirdim ilk oglum cok kiskaniyor ve ikisini birden idare etmek cok zor oluyor ne yapacagimi sasiriorum bazen kizip bagiriyorum agliyorum sonra pisman oluyorum .Troit ve kollestrol hastaliklarimda var belkide o hastaliklarinda etkisi ile cok cabuk sinirleniyorum ne yapmaliyim destek almalimiyim bir uzmandan

2014-10-11

Kullanıcı oyu: 4,5

ayça

Bana göre yalnızlığın tedavisi yoktur.Çünkü bende yalnızım tedavisini bilmiyorum

2014-10-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Can Kurnaz

kendisi yemeyip sürekli başkalarına yemek yedirme ne gibi bir rahatsızlıktır

2014-10-08

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

Mrb. 6 yaşında oğlum var. konuşmaya başladığından beri kendi kendine çok konuşuyor.Yolda giderken,oyun oynarken,yalnızken veya arkadaşlarıyla faketmiyor. İLkkonuşmaya başladığı zamanlar psikoloğa götürdüğümde hayal dünyası çok geniş dediler fakat ben yaşı ilerledikçe endişelenmeye başladım. Ve en çokta canımı sıkan nerde olursa olsun kendi kendine konuşurken işaret parmaklarıyla sanki toprak eşeler gibi hareketler yapıyor. Bu neye bağlı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

2014-10-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Hakan Çetin

Ben 3 Haftadır 4 Haftadır Kendimi Ruh Gibi Bedenim Benle Eşleşmiyomuş Gibi Hissediyorum Dışarı Cıkınca Kendimi Robot Gibi Film İzler Gİbi Hissediyorum Bundan Nasıl Kurtulabilirim...

2014-09-29

Kullanıcı oyu: 4,5

emre

öncelikle herkese merhaba bende başın ön kısmında uyuşma ve ensede ağrı ile yanma var nedeni nedir gün içerisinde sık sık kitlenip kalıyorum ve konuşulanları duymama rağmen tepki veremiyorum nedeni nedir acaba

2014-09-28

Kullanıcı oyu: 4,5

BayDanışman

Merhabalar öncelikle, 5. sınıfta bir öğrencim var ve sınıf arkadaşı tarafından rahatsız ediliyor (arkadaşı ona aşık olmuş ve heryerde bunu dile getirerek rahatsız ediyor) her ikisini de incitmeden bu durum nasıl ortadan kaldırılır acaba ?

2014-09-25

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Psikolojik, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Mayıs - 2017