psikolojik.gen.tr
Psikolojik

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Psikolojik yorumları

Psikolojik Hakkında Yorum Yapılmıştır


onur

sitede hastalıkların bi çoğu yoktu.şimdi oldukça fazla ve ayrıntılı çok güzel olmuş.bçyle açıklayıcı bir site yoktu sizin sayenizde oldu.tskkrlr psikolojik.gen.tr

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

ben 2 yıldır süren ruh halimden bahsetmek istiyorum herseyden cabuk sıkılan kendimi yorgun hisseden bı insanım herşeye sert tepki veriyorum hemen saldırganlaşıyorum. Mesela herşeyden umudumu kestim başarısızım bùyük bi konsantre sorunum var, canım hiçbişey yapmak istemiyor sadece ölmek istiyorum.

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

ADNAN KILINÇCI

EVRENİN YUCE MIMARINA SONSUZ SUKRANLAR BEN VE BENIM GIBILERE BU SAYFALARI OLUSTURANLARI TANIMASM BILE OKUMAMIMI SAGLADIKLARI ICIN YASAYANLARA SAGLIK OLENLERE NUR ICINDE VEYA IYI BIR TOPRAKTA OLMALARINI DILIYORUM TABELACIADNA IZMIR SAGLICAKLA KALIN

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma Betül ERTUĞLUR

RENKLER İNSANLARA CANLILIK VERİR.

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

merhaba benim eşim rahatsız olmayan olayları olmuş gibi görüp anlatıyor kafasında kurup takıyor hastaneye veya doktora destek almayı kabul etmiyor söylemediğimiz lafları söylediniz diye tepkiler yağdırıyor evde misafir veya komşular istemiyor bazen eşi olarak beni de kabul etmiyor lütfen bana ışık tutun yardımcı olun

2014-10-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Hasret

tamda bende olan sey bu aksam saatleri cidden cekilmez oluyor ve ben cok sinirli oluyorum ikici bebegimi dunyaya getirdim ilk oglum cok kiskaniyor ve ikisini birden idare etmek cok zor oluyor ne yapacagimi sasiriorum bazen kizip bagiriyorum agliyorum sonra pisman oluyorum .Troit ve kollestrol hastaliklarimda var belkide o hastaliklarinda etkisi ile cok cabuk sinirleniyorum ne yapmaliyim destek almalimiyim bir uzmandan

2014-10-11

Kullanıcı oyu: 4,5

ayça

Bana göre yalnızlığın tedavisi yoktur.Çünkü bende yalnızım tedavisini bilmiyorum

2014-10-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Can Kurnaz

kendisi yemeyip sürekli başkalarına yemek yedirme ne gibi bir rahatsızlıktır

2014-10-08

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

Mrb. 6 yaşında oğlum var. konuşmaya başladığından beri kendi kendine çok konuşuyor.Yolda giderken,oyun oynarken,yalnızken veya arkadaşlarıyla faketmiyor. İLkkonuşmaya başladığı zamanlar psikoloğa götürdüğümde hayal dünyası çok geniş dediler fakat ben yaşı ilerledikçe endişelenmeye başladım. Ve en çokta canımı sıkan nerde olursa olsun kendi kendine konuşurken işaret parmaklarıyla sanki toprak eşeler gibi hareketler yapıyor. Bu neye bağlı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

2014-10-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Hakan Çetin

Ben 3 Haftadır 4 Haftadır Kendimi Ruh Gibi Bedenim Benle Eşleşmiyomuş Gibi Hissediyorum Dışarı Cıkınca Kendimi Robot Gibi Film İzler Gİbi Hissediyorum Bundan Nasıl Kurtulabilirim...

2014-09-29

Kullanıcı oyu: 4,5

emre

öncelikle herkese merhaba bende başın ön kısmında uyuşma ve ensede ağrı ile yanma var nedeni nedir gün içerisinde sık sık kitlenip kalıyorum ve konuşulanları duymama rağmen tepki veremiyorum nedeni nedir acaba

2014-09-28

Kullanıcı oyu: 4,5

BayDanışman

Merhabalar öncelikle, 5. sınıfta bir öğrencim var ve sınıf arkadaşı tarafından rahatsız ediliyor (arkadaşı ona aşık olmuş ve heryerde bunu dile getirerek rahatsız ediyor) her ikisini de incitmeden bu durum nasıl ortadan kaldırılır acaba ?

2014-09-25

Kullanıcı oyu: 4,5

cunier

ben çok çabuk sinirlenirim sinirli bir anıma denk gelirse bir laf söylenirse ona katlanamam şiddete ve aşırı ses yüksekliği oluyor ne yapmam lazım

2014-09-22

Kullanıcı oyu: 4,5

kadriye

uzun bı aradan sonracalma hıssım devam edıyor ıstemeden olsa yapıyorum ve bundan kurtulmak ısttıyorum yardım edın lutfen

2014-09-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Büşra

Bu dediklerini ben de var uzun zamandır. o.o

2014-09-19

Kullanıcı oyu: 4,5

ali

35 yaşındayım fazla sosyal biri değilim.belirli bi hastalığım yok sadece guatr var bende.özellikle istemediğim bie şeyler olduğunda aşırı sinirleniyorum ve birilerinin beni doğrulaması ve bana akıl öğretmesinden rahatsız oluyor ( aşırı çok ) .mac izlerken veya ona benzer tasvip etmediğim bir şeyler bile seyrederken kendimden gecip istek dişi refleksler geliştiriyorum ani terleme ( duvar yumruklama veya üzerimdekini yırtmak ) bir cocuğu zor durumda görüncede gözlerimden yaş geliyor.bir yerde otururken baçaklarımı titretmeye başlıyorum bunu genelde istemeden başlıyorum.en kötüsüde yakınımdakılerin kalplerini kırıyorum sonradan üzülüyorum ama o an gelince gözüm bir şey görmuyor.bu aralar halsız bıkkın hissediyorum uzun zamandandan beride intahar etmeyi düşünmesemde aklımdan da cıkartamıyorum bu fiki bende anlamadım bu işden bir şey :). coğu geceler uyumakta zorlanıyorum.özellikle gece yazlız kaldığımda izleniyorum hissi yaşıyorum.bu sityede histeri olduğumu düşünerek gördum sizlere bi danışayım dedim.anlayışınıza teşekkur ederim şimdiden

2014-09-19

Kullanıcı oyu: 4,5

emrah

Ben çok kötüyüm, aileden ilk defa bu kadar uzaktayım ünüversite öğrencisiyim sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum lütfen yardımcı olun

2014-09-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Meraklı

Benim sınıf arkadaşım, okulda daha hiç konuşmadı. Kimse onun sesini bile bilmiyor. Evde nadıl olduğuna dair en ufak bir fikrim hok. İsmin ne sorusuna bile cevap vermiyor. Öğlen kesinlikle yemek yemiyor ve ben ona yardıme tmek istiyorum. İleride de psikolog olmak istiyorum. Ben ona konulması için hardım etmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

2014-09-15

Kullanıcı oyu: 4,5

ben

Slmlar . Oncelikle yorumları okudum ve size bazı tavsiyelerde bulunmm gerektgne inandm . Oncelikle hersey kafada bitiyo . Hayatı , kendinizi bu kadar dinlemeyin . Cok dusunmemeye calsn biseylerle mesgul olun. Kitap okuyun . Bide radyasyondan biraz uzak durun zihninizi bosaltn . Goreceksiniz o kadar fazla abartlcak bi sorununuzun olmadgnı . Unutmayn . Hersey kafada bitiyo . İyi seyler dusunun . Zihninizi kotu seylerden uzak tutun ve en onemlisi asla umutsuzluga kaplmayn . Sorularnz olursa bn burdaym . Takip edicem

2014-09-13

Kullanıcı oyu: 4,5

ismet yılmaz

gelecek korkusu var yarın ne yapacağım veya olayları akışına bırakamıyorum. Anında olacak yoksa bende sıkıntı yaratıyor.

2014-09-09

Kullanıcı oyu: 4,5

MERT

SLM BENIM BISKOLASIM COK BOZUK BANA YARDIM EDIN LUTFEN NE YAPMAM GEREK NEDIR BUNU ILACI FALAN

2014-09-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep

Benim bir sorunum var arkadaşlar. Nasıl diyeceğimi bilmiyorum... Genelde yalnızken oluyor. Hayali bir dünyada yaşıyor gibiyim. Yani... Tam olarak tanımlayamıyorum ya da anlatamıyorum burada ama... Hayal olduğunu biliyorum. Gerçeği ayırt edebiliyorum. Ama hayal kurmaktan alamıyorum kendimi. Psikoloğa da anlatmak istemiyorum. Çünkü şizofreniyle bağdaştırabileceğini düşünüyorum. Öyle bir durumda da aileme söyleyecek çünkü 18 yaşındayım. Aşağılamak amacıyla söylemiyorum, cidden cahil bir ailem var. Başımın ağrısı geçmiyor diye psikiyatra yönlendirmişti nöroloji doktorum, babam deli doktoruna mı gittin tarzı şakalar yaptı kendi çapında. Onlarla uğraşmak istemiyorum. Kendi başıma halletmek istiyorum. Destekleyici bir ailem yok çünkü. Cevaplarınızı bekliyorum.

2014-09-04

Kullanıcı oyu: 4,5

saziye.

Arkadaslar.zor.durumdaylm.yardlma.hitiyaclm.var.delirdimi.zanned
iyorum.bazen.

2014-08-31

Kullanıcı oyu: 4,5

saziye

Arkadaslar.bu.rahatslzlik.cok.zor.gecmiste.ne.yasadlysan.sonrada.clklyo.ben.neler.yasadlm.alan.unutamlyorum.ve.su.andada.ilac.kullanlyorum.babaslz.bide.klzlm.var.cok.zor.yani.boyle.seyler.sizleride.anlaya.biliyorum.bende.cok.cektim.depresyon.benimki.duygu.ve.dusunceler.degisik

2014-08-31

Kullanıcı oyu: 4,5

bilinmeyen

Ben on iki yaşındayım ve bunu tedavisiz atlattım tek yapmanız gereken bir felaket düşünmek kafayı ona takmak buda bu etkiyi yok edecektir yada bir kişi eşiyle sorun yaşıyorsanız lütfen onun takıntısı ile ilgili her soruy olumlu tepki veri mesela(temizmi,temizledin mi?) Hepsine evet diyeceksiniz benden tavsiye.

2014-08-27

Kullanıcı oyu: 4,5

samet

Cok yardima ihtiyacim var ama hepsinin ustesinden gelicemA
ALLAHA ŞÜKÜR

2014-08-27

Kullanıcı oyu: 4,5

pelin

Evet yha ben sizofreniymisim.Dogrudur cunku bu belirtilerim hepsini yasiyorum.Ozellikle bu aralar kendinle cok konusuyorum.Hatta yalnizliktan kendi kendime ogut veriyorum.Cunku ben kendimi asiri derecede yalniz hissediyorum.Dsha yasim 16 ama ben bu yasta intihar etmenin hap ocmenim bilek kesmeyi filan dusunuyorum.Bu durumdan cok rahatsizim nadil kurtulabikirim bilmiyorum

2014-08-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Yıldız Albay

Selam ben çok sinirliyim herşeye sinirleniyorum ama karşımdakini dövmüyorum dövüyorumda sadece saçını çekiyom o bana vurmayınca bırakıyorum biri bana küfür ediyor bende ona çok fazla küfür ediyorum annem odama geliyor anneme kızıyorum yürü git diye ama dövmüyorum onu ben antisosyal mıyım ?

2014-08-13

Kullanıcı oyu: 4,5

MuhametZeki Berke

Daha açık bir anlatım lazım bu konuda

2014-08-12

Kullanıcı oyu: 4,5

nur

ben 18 yasindayim insanlarla konuşmaktan nefret ediyorum aylarca evden dışarı cikmiyorum çok sinirli bir insanım ve sinirlendigim zaman gözüm hiçbir şey görmüyor annem benim yüzümden kalp krizi geçirdi ama isteyerek yapmadim o benim dünyadaki tek varligim bazen delirdigimi düşünüyorum babam iki yıl önce başka bir kadınla evlendi ona öyle bir kin guduyorum ki bazen onun olmesini bile istiyorum . çok düşünen bir insanım kendi kendime konuşuyorum bir odaya kapaniyorum ve ordan hiç çıkmak istemiyorum

2014-08-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Mıhrıban

Benım 11 yasında oglum var ne yapsam ne soylesem sozumu dınlemıyor ben onunla bas etmekde zorlanyorum nasyl dawranmam lazym

2014-08-04

Kullanıcı oyu: 4,5

melek

Eşimde bu hastalığın belirtieri var. Bunu ilişkimize yansıtıyor. duş almama rağmen yatakta bana dokunmuyor.öpüşmekten kaçıyor.iğreniyor. bu ayrılmamıza neden olacak. Yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla

2014-08-04

Kullanıcı oyu: 4,5

vedat göç

Parolaya belirtileri nediri okudum hepsi cok dogru bunun icin tedavi aliyorum birde bu isin icie olkok girdimi ben kendemi tanımıyorum yukarda yazilsnlsrin hepsi dogru bu yüzden eşimden ve çocuğundan ayrılık yaşıyoruz alko tedavidide alıyorum ama değişen bişey yok cunku onlsri ksyip etim hepsi benim yüzümden eğer bunu okuyupta hala devam eden atkadadlar varsa yapmasın sadece tek kalıyorsunuz tek allah yardimciniz olsun

2014-08-03

Kullanıcı oyu: 4,5

yağmur

Merhaba...Ben 18 yaşındayım.15 yaşında iken bir gün sabah uyandığımda bende değişiklikler olduğunu farkettim.Bunun nedenini hiçbir zaman öğrenemedim.Ben henüz 6 yaşında iken babamı yitirdim ve o günden sonra hayatımın en zor zamanları başlamış oldu.Geçim sıkıntısı yaşıyorduk.Anneannemin yanına taşındık ve babamdan kalan askeri maaş ile anneannemin maaşı birleştirildi.Yine de bize yetmiyordu.O günden sonra beş yıl boyunca anneannemden dayak yedim.Benim için çok sarsıntılı günler olmasına rağmen annemi üzmemek için hep sustum ve içime attım.Ve biriktirdiğim için şimdi patladı ve ailemde herkes bana ruh hastası diyor.Ben okadar çaresizim ki güçlü birisi olduğumu bildiğim halde şu anda duygu patlaması yaşıyorum,istemsiz yere herşeye sinirleniyorum ve bu beni deli ediyor.Henüz genç olmama rağmen dimdik ayakta duramıyorum.Hiçbir şeyden zevk alamıyorum.Havanın kokusunu içime çekemiyorum,hiçbir şey yapmak istemiyorum,herşeye sinirleniyorum.Bacaklarımda yoğun bir kasılma var ve ne kadar egzersiz yaptıysam da düzelmedi.Düzgün bir şekilde yürüyemiyorum.Herşeye kötü tarafından bakıyorum.İnsanlar sanki benden nefret ediyorlarmış gibi bakıyorlar .Sorunun bende mi yoksa onlarda mı olduğunu bilmiyorum.Bir gün doktora gittim ve (EEG) filmi çekildim.Sonuç anksiyete çıktı.Daha sonra bir psikiyatra gittim ve senin hiçbir şeyin yok dediği halde bana iki tane depresyon ilacı verdi.(Xanax ve Prozac).Bu ilaçları kullandıktan sonra ben daha çok sinirlenmeye başladım ve okula gitme isteğim tamamen azalmıştı.Bir gün herşey boş gelmeye başladı ve Xanaxın tüm kutusunu içim intihar ettim.Ama başaramadım.Belki de bu benim hayatımın ikinci başlangıcıydı.Herşey belki de bundan sonra çok daha iyi olacaktı.Buna kendimi inandırmıştım,ama bir hafta sonra hetşey daha da kötü olmaya başladı.Lütfen bu mesajı aldıysanız bana yardımcı olun çünkü bu düşünceler benim hayatımı mahfediyor ve elimden hiç bir şey gelmiyor...

2014-08-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Deniz

Benim bi Üvey babam var onu hiv istemiyorum bi de bi uvey erkek kardes
annem bana aşalıyıcı kelimeler kullaniyor beni sevmiyor uvey i ve oglunu seviyor
Hergun agliyorum cok kotuyum

2014-08-01

Kullanıcı oyu: 4,5

panter00707

devamlı deişiklik isteme planlar yapma , yakın çevredeki insanların söyledikleri her olumsuz sözleri biriktirme ve takıntılı hal nasıl bir ruh hastalığıdır

2014-08-01

Kullanıcı oyu: 4,5

ahmet

esım bazen kendınden cecıyor ve her seyı unutuyor kımseyı tanımıyor nedendır acaba bu sıklıkla olmuyor senede bır ıkı defa

2014-07-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Aykutç

mrhb çok önemli ltfn okuyun ve bana yardım edin
ben lise çağında abimden çok şiddet gördüm sonrası hüsran aradan 5 yıl geçti bi türlü düzelemdm ve bugun arastırdıgmda paronayak oldgmu farkettm kmseye soylemek ıstemıyorum bunu.aradan suan sözlüyüm ve sözlüm gerçekten çok güvenilir bi insan fakat içimdeki şüpheleri kuşkuları atamıyorum herkezın bana dusman oldgnu ve bnm onlardan zeki oldgmu dusunuyorm ınsanlarn fıkırlernı aşalıyorum acayip bi sinir var bnde yazsam sonu gelmez ltfn bana yardmcı olun herhangi bi saglık guvenlgm yok doktora gıdemıyorm ALLAHını seven bir kul şurdan cıkıp bana nasl iyleşcgmi söyler onu kaybetmekten köpek gibi korkuyorum sürekli ailesiyle arasını bozuyorum ltfn bana yardım edin ama sunuda eklemek isterim bu bende devamlı olmuyor kendimle konustugum zamanlar ne sacmalıyorsun neden boyle davranıyorsun o en guvenılır ınsan gibisinden gayet huzurlu oluyorum ve ona guvenıyorm ancak bu kendimle olan sohbetm herzaman samımı gelmıyor:(( LÜTFEN YARDIM EDİN

2014-07-26

Kullanıcı oyu: 4,5

mustafa Koşar

bayan arkadaşımda kıskançlık paronayası var, aynı zamanda telefonda konuşurken ve mesajlarında benim bile ağzıma alamayacağım küfürleri sıralıyor.belirtilerin hemen hemen hepsi tutuyor ben onu çok seviyorum ona bu rahatsızlığını atlatabilmesi için nasıl yardım edebilirim ne olur yardım edin.

2014-07-21

Kullanıcı oyu: 4,5

mustafa Koşar

Ben bayan arkadaşımla ayrı şehirlerde yaşıyoruz tanışalı 4 ay oldu devamlı başka bayanlarla kendisi aldattığımı düşünüyor,her gün telefonla en az aralıklarla 4 saat görüşüyoruz nerdesin evde kim var bayan sesi geliyor ispat et yanındakine telefonu ver,telefonun sesi açık kalsın bende duyacağım konuştuklarını beni inandırmak için söyle yemin et diye zorluyor ve çok şüpheci ne yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız seviniriz.

2014-07-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Ozgu

Yetenek sınavlarına hazırlanıyorum istanbul U çok istiyorum. Cok güzel bi tatil yaptım. Ailem Sevgilimle tanıştı. Her şey cok güzel. Ama zaman zaman aklımdan değişik şeyler geciyo. Gözlerine uzun uzun baktığımda onun da benim gibi bakmadığını bana aşık olmadığını, arkadaş ortamındaki diğer çiftler gibi bana bağlı olup ağzıma bakmasını, ona cok soruyorum ve belki de bu onu sıkıyo. Onceden daha bağlıydın daha güzel seyler söylüyodun, daha ilgiliydin vs. Her seferinde bunları söyleyince pişman oluyorum ama kendimi geri cekemiyorum. Olması gerektiği gibi davranmıyorum. Hiç bi sorun yokken sorun yaratıyorum. Eski konuları açıp acaba diye derinlere iniyorum. Affediyorum, ama affedemiyorum. Bi çözüm arıyorum. Olumlu düşünmek kendi kendime mutlu olmak istiyorum. Bu kadar düşünmemek kafaya takmamak istiyorum. Bu sadece sevgili değil belirtileri okudum geneli uyuyo. Bu durumdan çıkmak istiyorum

2014-07-10

Kullanıcı oyu: 4,5

murat

Bende de psigolojik sorunlar var lütfen yardimci olun allah rizasi icin kendimi hic iyi hissetmiyorum yaşammak dan koptum artik korku bunalti diş dünyadaymişim gibi korkuyorum uyuyamiyorum allah rizasi icin yardim edin i tihar düşünüyorum yaşamak istemiyorum artik yaşamakdan cok ölümü istiyorum lütfen yardim edin bana

2014-07-08

Kullanıcı oyu: 4,5

ulubeyli

insanlarda bu kadar varoluşsal acılar varken intihar etmemelerine şaşmakmlazım

2014-07-01

Kullanıcı oyu: 4,5

yağmur bulut

Hiperaktivite, herhangi bir tedavi uygulanmadığı taktirde yaş ilerledikçe etkisini yitirir mi?

2014-06-28

Kullanıcı oyu: 4,5

kenan canik

ben aslında yıllar evvel başa çıkılmaz,
yerinde durmaz,
ne yaptığı, nereye ne zaman gideceği,
ne zaman döneceği ve kiminle nasıl iyi-kötü olacağı belirsiz biriydim...

bu problemlerimin hepsini zamanla aştım ve unuttum,
şimdi normal bir hayatım var şükürler olsun zira,
benin asıl sorunum bir anda çok agrasif yapıya sahip olmamdır,
her şeyin üstesinden geldim,
yukarıda belirttiklerimin hepsini aştım ama bu sinir benden gitmiyor,
kötü niyetli kesinlikle değilim ama elimden gelen bir şey olmuyor bu durumuma...
bu sebeptendir ki, ailem, arkadaşlarım yani uzun lafın kısası, çevremdeki herkes benimle tartışmaktan,
konuşmaktan kaçınıyor..
normalin dışında ses tonum biraz yüksek,
yani konuşma şeklim bu şekilde..
kendimi bu sinir probleminden alamıyorum,
yani küçük bir tartışmada hemen sinirimden dolayı saldırı pozisyonuna geçiyorum elimden olmadan..

elbette iyi bir hadise değil ama elimde olan bir şeyde değil..

2014-06-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Nefer

Su yaptigin yoruma gorede sen benim acimdan antisosyalsin boyle insanlardan uzam durun derken onlari oldurmelimiyiz yani zaten bu gibi rahatsizligi olanlar insanlardan kaciyor onlara bunumu yapmalyiyiz yani iyicemi dislamaliyiz boyle yaparsaniz buyuk vebal altina girersiniz eger faydaniz dokunmayacaksa rahatsiz insanlara birakinda onlari oldurmekten soz etmeyin bu tur hastaliklar herkezin basina gelebilir sizi esefle kiniyorum utanin ve kendinizi bu yorumu yapmaya iten seyleri arastin ve sorgulayin ...

2014-06-26

Kullanıcı oyu: 4,5

gamze

Bnmde el ve ayaklarimda asiri terleme oluyor.ozellikle sosyal ortamda.resmn sular akiyor.cumlelerim ses tonum vurgum kayboluyor
Bazi kelimeleri yanlis telaffuz ediyorum yada isimleri unutuyorum.tedavisi var mi? Varsa nasil tedavisi? Lutfen...

2014-06-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Seher gökgöz

kocam giydiğim kıyafet için bile tartışma yaratıyor ve evde uzun bir süre trip atıyor çocuklarımıza bile kötü davranıyor psikolojik tedavi teklif ettiğim zamanda deli olmadığını söylüyor hiçbir şekilde tedavi olmayı kabül etmiyor reçetesiz alabileceğim bir ilaç söylermisinz ? çünkü artık boşanmayı bile düşünüyorum

2014-06-14

Kullanıcı oyu: 4,5

yunus

merhaba soze nasıl baslıyacagımmı bılmıorum onu ıcın dırek sorayım .s annem sınırlenınce bayıldı ve tekrar kendını geldıgınde nıe sınırlendıgını yanı olayı hatırlamıordu hastaneye falan goturduk pskljık olabılecegı soylenıldı ve daha sonra yaklasık 1 sene kadar sonra tekara kızdı baya sınırlerı bozuldu ama bu sefer farklı olarark bayılmadı am yıne oayı hatırlamıo ve saglıklı bır ınsan gıbı davranmıodu nasıl desem suan ıcınde bulundugu zamnın aksammı ogle mı oldugunu ayırt edemıodu sonra yanı bı 5,6 saat ıcınde duzeldı sızce bunun sebebı ne doktara goturmelımıyız lutfen yardım edın .s

2014-06-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Osman

Ben gece yatarken halisilasyon goruyoeum gece 12 de uyumaya kalkiyom ve 4 3 5 e kaar yatamiyom karanliga kitlenince karsima kafa gibi biseyler gözler cikiyor uyutmuyor beni vucudum kendimden geciyo 18 yasindayim onceden arada sirada jameika şeker atiyordum bundan 2 3 hafta once seker atmistim onun haliailaayonunu gorsum ve ilk defa gorsum gece 5 6 ya kaar yatmadim sonra uyudum ve 2 3 haftadir karanliga kitlenince gri gri cizgiler felan goruyorum ve kalbim hizli bi aekilde atiyor bana yardimci olurmushnuz ne yapmaliyim ? Hocam

2014-06-02

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Psikolojik, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Şubat - 2017