psikolojik.gen.tr
Psikolojik

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Psikolojik yorumları

Psikolojik Hakkında Yorum Yapılmıştır


metin

slmlar ben bazen bir iş tutarken ve ya oturuken düşünmek istemesemde kafam cok karışıyor ozaman kendimden nefret ediyorum kendimi öldüresim geliyor RABBİM YARDIMCIMIZ OLSUN

2015-03-28

Kullanıcı oyu: 4,5

İsim cisim yok

ben bu kategorideyim. herşeyden nem kapar oldum, sürekli takip ediyorum. Böyle birşey olmadığını bildiğim halde içimde sanki bir dürtü bunu yaptırmaya zorluyor. Konuşmalarım, tavırlarım, bakışlarım hatta uyumam bile değişiyor. Çalışamıyorum, yediğimden tad, geçirdiğim bir günden bile zevk almamaya başladım. Antisosyal olmadım fakat fazlasıyla paranoyanın içinde buldum kendimi. yaşım 28, arkadaşı bol olan, sevilen, güldüren ve sevecen biriyim aslına bakarsanız, ya da en azından ben böyle hissediyorum. ama yaşımdan dolayımıdır bilmiyorum ama böyle birşeye neden kapıldım. Depresyon gibimidir bu hI? ya geçmezse bu düşünceler, kendimizi mi öldürmeliyiz, yardım mı almalıyız, karşımızdaki kişiye mi söylemeliyiz anlatmalıyız, yoksa başka türlü kurtuluşu yok bunun. En azından ben işin içinden nasıl çıkılacağını bilmiyorum. Kafayı yememek elde değil.

2015-03-26

Kullanıcı oyu: 4,5

mehmet kılıç

ben kendime hakim olamıyorum hep kavga içindeyim ne yapmalıyım nasıl kendime hakim olabirim

2015-03-22

Kullanıcı oyu: 4,5

-

Gençler sakin olun ilk önce. Bakın burada yazılanlar teşhis konulmuş insanlar için. Kendinizde hastalık arayıp bulmak için değil. Rahatsızlığınız varsa psikologa gidin, kendi kendinizi içerlemek olmayan hastalığınızı gerçeğe dönüştürür. 8 yıldır aralıklı patlayıcı bozukluk, DEHB ve anksiyete ile yaşıyorum. İnanın bana iş kendinizde bitiyor. Gerçek olması muhtemel olmayan şeyleri kafanıza takıp kendinize yazık etmeyin.

2015-03-17

Kullanıcı oyu: 4,5

onur

13-18 yaş arasına çocuklar için beck depresyon anketi mi uygulayacağız yoksa normal bek depresyon anketini mi? o konuda bir görüş birliği yok.

2015-03-17

Kullanıcı oyu: 4,5

duygu

Bende paranoid hastalığı var çok kötü ama

2015-03-14

Kullanıcı oyu: 4,5

vildan

Panik atak hastasıyım ve sinir anında saçlarımı asırı sekilde cekiyorum kendimi kaybediyorum buna engel olamıyorum.sonrasında ise vücudum kendini serbest bırakıyor ve cok halsizleşiyorum adeta bir bayılma hissi yasıyorum.sizce bende trikotillomani olabilir mi?

2015-03-14

Kullanıcı oyu: 4,5

evrim

sürekli olarak kendi kendime konuşuyorum.Farkına varıyorum ama durduramıyorum kendimi.hem rahatlıyorum.genelde sinirli olduğumda ve kafama bişey takıldığında hep konuşurum.iş e başladıktan sonra konuşmalarım dahada arttı.

2015-03-12

Kullanıcı oyu: 4,5

semih

bende de yaklaşık 1 ay civarı önce başladı paranoid şizofreni ama gayet güzel yani takılıyoruz 4 arkadaş fena değil kendini öldür felan dediklerini yok hatta benim bile aklıma gelmeyecek fikirler veriyolar adamlar benden zeki baya işimede yarıyolar

2015-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

ezgi

bir süredir kendi kendime konuşuyorum, ancak bunun farkındayım. durdurmak ister misin diye sorsanız hayır derim. çünkü bu sayede farklı hissediyorum. dışarıdaki insanlardan farklı olduğumu bilmek beni mutlu ediyor.

2015-03-02

Kullanıcı oyu: 4,5

temizlik

eşimde temizlik hastalığı var. evin hertarafını defalarca temizliyor. hayatının her anını temizlikle geçiriyor. nasıl düzelebilir bu durum.

2015-03-01

Kullanıcı oyu: 4,5

NURİYE ÇAKMAK

BEN ÇOK KORKUYORUM İYİCE BUNALDIM YARDIM İSTİYORUM KAFAYI YİCEM YOKSA

2015-02-28

Kullanıcı oyu: 4,5

sevda

arkadaşlar ben yıllardır çok rahatsızlık çekiyorum bana konulmayan teşhiş kullanmadığım ilaç kalmadı üzülmenizi istemem ama hiç bir şeyin düzeldiği yok bir kere bukaştıysa bu lanet sey size ömür boyu sürüyor geçmiş olsun..

2015-02-27

Kullanıcı oyu: 4,5

özlem

paronayak bi kişiyim nasıl tedavi olabilirim.

2015-02-26

Kullanıcı oyu: 4,5

mehmet tıraş

erkeklere sesleniyorum: Bir kızla tanıştığınızda onunla arkadaşlık kurmak istiyorsanız önce onun sosyopat olup olmadığına bakın. şayet sosyopat ise, bulunduğunuz yerden yürüyerek değil KOŞARAK UZAKLAŞIN.

2015-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Maya

Normalde insanların iç sesleri kendi sesleridir değil mi? Ve genellikle 1 tanedir. Hah işte bende 2 tane 2 side sürekli bana Ona ne gerek var öldür. türünden emirler veriyorlar. İnsanlar etrafımdayken bir şey olmasa da özellikle geceleri sanki insan formuna bürünmüşler gibi karşıma çıkıyorlar Ne kadar garip değil mi? Geçen aylarda evde herkes uyuyorken ben uyanmıştım ne yaptığımı bilmiyordum sadece kalkıp masamdan kitabımı almak istemiştim oysaki kendimi elimde bıçakla mutfakta buldum İşte o zaman korkmuştum. Bahsettim ya şu iç seslerden onlar bana Yok bir şey abartma normal deselerde öyle olmadığına eminim. Bir olay daha var :

Normal insanlar eve girince uzanır dinlenir değil mi? Peki neden eve gidip köşeye sinip ağlama ihtiyacı duyuyorum?

2015-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

aysel

BENİMDE BİR KARDEŞİM VAR HENUZ 4 YAŞINDA VE KENDİ KENDİNE KONUŞUYOR AYNI AYŞE HANIMIN OĞLU GİBİ SİZCE BU YAŞTAKİ BİR ÇOCUĞUN KENDİ KEDİYLE KONUŞMASI NEDEN ANLIYAMIYORUM GERÇEKTEN

2015-02-20

Kullanıcı oyu: 4,5

aysel

ya bende panik atakta oda varmış bende üyle herşey yok ama bağızıları var ne yapacam bimiyorum ki üyle kaldım

2015-02-17

Kullanıcı oyu: 4,5

aysel

selin kardeşim sen kendine dikkat et bu kütü hastalık ben küçükknen bendede vardı kendimi üldürmekten korkuyordum ben kuzenime süyledim bende bazen oluyorum dedi ama uzun zaman ünce sonra içimdeki düşünceler şunu yap kendini üldür bakalım ne olacak diyordu ben o sesle yok artık kendimi üldürecek kadar aptal değilim diyordum sonra başka şeyler düşünmeye çalışırdım ve geçti senin hastalığın kütü kendini üldürebilrsin kalabalığın içine gir unutursun arkadaşlarınla takıl falan

2015-02-17

Kullanıcı oyu: 4,5

aysel

mrb ben kendimden çok korkuyorum delirmekten korkuyorum paranoak biriyim yeni 17 yaşıma bastım 16 yaşımdan beri çok kütüyüm neden büyle oldum bilmiyorum ailem bana vurmaz da bukadar kütü olayım dışarı çıkmaktan hiç hoşlanmıyorum kendimi yalnız hisediyorum bazen 16 yaşımda büyle oldum teyzem sen işin sonunda delirirsin diyor bütün akrabalarım neden dışarı çıkmıyorsun diyorlar 16 yaşımdan küçükken bukadar kütü değildim olmayan şeyleri gürüyordum bazen az olurdu şimdi paranoak oldum ve korkuyorum neden büyle oldum bilmiyorum ama korkuyorum ben tek başıma tv seyretmek isterim ytada internetde yeni şeyleri ürenmek isterim hep tek olmak isterim bunun tedavisi yok mu ama kendim yapabileceyim birşey ilaç falan olmasın doktor da olmicak şekilde şu an bende başka hastalıklarda olabilir ne bilmiyorum araştırıcam ama paranoak olduğum kesin nasıl ve neden oldum bilmiyorum

2015-02-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşe

Çok mutlu olduğum anlarda bile biranda kendimi çok mutsuz hissediyorum. Çok mutlu bi ilişkim var ama sürekli farklı insanlara aşık olduğumu hayal ediyorum. Ama bu bütün ilişkilerimde yaşadığım bir durum. Ve aklıma gelenler yüzünden çıkmazda hissediyorum.

2015-02-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Melih

ben gerçekten rahatlıyorum kendimle konustummu çogunlukla aglamaklı bitiyor :)

2015-02-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Hasta

Çift karakterli olduğumu artık biliyorum ama bu kişilik değişimini kontrol edemiyorum her an değişebiliyorum bundan artık kurtulmak bile istemiyorum çünkü bu harika bir his

2015-02-11

Kullanıcı oyu: 4,5

serkan

yapacağım bir işin biran önce bıtmesini istiyorum en ufak bir şeyde hemen parlıyorum derdimi karşımdakine anlatamıyorum heycanlanıyor sakin olamıyorm herkes bana panik ataksın diyor bunlar belirtilerimi acaba

2015-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

serkan

derdimi karşımdaki kişiye anlatamıyopum heycanlanıyorum ağlamaya başlıyorumsakin olamıyorum

2015-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

sociopath

Bunu yazan umarım bir psikolog yada doktor değildir. Çünkü kendisinden şüphe ederim verdiğiniz bilgiler tamamen eksik ve yanlış anlaşılabilecek şekilde bu yazıyı okuyunca insan her yalan söylemeyi beceremeyeni, biraz asi olanı sosyopat sanır.

2015-02-08

Kullanıcı oyu: 4,5

esin

Histrionik kişilik bozukluğu olan veya bu hastalığa yakın özellikleri olan biri bunun farkında olabilir mi?

2015-02-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Anıl

Hey yerim ağrıyor geçen sene karın ağrımla başladı herşey tüm herşeyi yaptırdım ama bişey çıkmadı sonra göğsüm sırtım bağrımaya başım dönmeye başladı acaba bu çok kafama taktığımdan mı

2015-02-02

Kullanıcı oyu: 4,5

hiçbiri

Ya karşinda hayal ettiğin kişilerle konusu yosun ama onların gerçek olmadiğini biliyorsun peki bu nee ??

2015-02-01

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

valla ben biliyom bu hastalığı benim annemin komşusunun kızına oldu bundan.gittik kıza geçmiş olsuna kızın göz altları möz altları mosmordu. kız halka filmindeki samara gibi bakıyodu.

2015-01-28

Kullanıcı oyu: 4,5

münevver

Banada paranoid teşhisi konulmak üzere. 16 yaşındayım fakat hastalıgim bipolar bozukluğu da benzediği için teşhisi koymakta zorlanıyorlar. İlaç tedavisini kendim kabul ettim fakat bir kaç içmeden sonra biraktim çünkü yan etkilerini çok fazla gördüm ve birakmak zorunda kaldim. Bu durum gercektende zorlayici ve alismasi zaman aliyor.

2015-01-27

Kullanıcı oyu: 4,5

firdevs

maalesef burda tam beni anlattınız yaklaşık 1-1,5 senedir aynı durumdayım ve nasıl düzeltebilceim konusunda içbir fikrim yok:(

2015-01-26

Kullanıcı oyu: 4,5

ismimi vermicem

ben sürekli ağzımı eğip duruyorum .. bi takıntı oldu öncedende bi gözüm sürekli oynuyodu ne yapıcam yha şuan bile ağzımı oynatıp eğiyorum .. ?? bana bi çare bulun lütfeenn .. :(

2015-01-25

Kullanıcı oyu: 4,5

ramazan

kesinlikle bu açıklamalara katılıyorum...

2015-01-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Nur

son zamanlarda konuşma bozukluklarım başladı okurken ve konuşurken kelimeleri karıştırıyorum ve yazarken harflerin yerini hep yanlış yazıyorum. ikinci harfi başa yazıp sonra ilk harfi yazıyorum. bazen de kelimelerin hecelerini karışık yazıyorum. ikinci hceyi başa almak gibi mesela. Bana yardımcı olabilecek biri var mı?

2015-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Damla

İrem bende 12 yaşındayım. Bende de kronik depresyon belirtileri var ama tam olarak emin değilim. korkma ama bence birine söylemen gerekir

2015-01-14

Kullanıcı oyu: 4,5

psikoz muyum ben

Kendi dünyamızdaki kişilerle konuşmak hastalık mı yani?

2015-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

isimsiz

merhaba benim içimde konuşan biri var mesela haşa allaha küfür ediyor ama ben istemiyorum o yapıyor çok değer verdıgım birisi benle muhabbet ediyor onla muhabbet bayagı koyu ve içimdeki ses bana sesleniyor başlıyorum onla muhabbete karşımdaki kişi anlatıyor ama ben onla muhabbet edıyorum ve toplumda genellıkle malmısın anlamıyonmu olayı oluyor aslında anlıyorum ama kafamı veremiyorum insanlarla muhabbet cok zor kuruyorum acaba benden sıkılıcakmı cokmu konustum rehinledimmi yeter adamı bunalltım gibi ve konusmayı kısa kesiyorum ama karşımdaki kişiye benım psikolojimi yaşatıyorum buyuk ıhtımal çok kötü zamanlar geçirdim uyuşturucu kullandım bir anda kilo aldım spora başladım kilo verdim sınıfta kaldım tekrar yapıyorum aile geçmişim falan filan içimdeki şuanda bile benle konsuuyor aynen şunları diyor delimsmin m...k salagı ne yapıon delirdinmi. bazen akla hayale sıgdırılmıcak hayaller kuruyorum sacmalık işte ama ypıyorum

2015-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

osman

sağol bana bu dünyada yalnız olmadığımı belli ettiğin için

2015-01-01

Kullanıcı oyu: 4,5

irem

bende kronik depresyon var arkadaşlar 12 yaşındayım ve çok korkuyorum napıcam :(

2014-12-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Gizem

Ben çok değişik tanımını yapmakta kelime bulamadığım bir duygu değişimine giriyorum. bu beni aklımı kaçıracağım gibi bir korku ürperti içine sokuyor hemen kendime gelmeye calışıyorum. Aslnda durum şöyle gerçekleşiyor. Tek başıma yda yanımda birileri varken kendi kendimle konuştuğumda bian gözümün önünde yıldızlar patlıyor gibi oluyor. Bulunduğum yerde acayip bir duygu haline giriyorumki bulundugum bu durumdan çıkmaya çalştıkça derine giriyorum. sanki o dünyada değil bşka biryerdeyim aklmı kaçırmama zemin hazırlıyor gibi oluyor ve bundan kurtulmak için biriyle konuşmaya hareket etmeye bulunduğum yerden ayrılmaya çalışıp kendime gelmeye çalışıyorum. Başıma keskin bir ağrı sokup beni sersemletiyor. Ama herşey o sıra aklmda oluyor birşey unutmuş gibi olmuyorum tabiki. Bunu ne olduğunu birtürlü anlamıyorum. Sanki garip korkutucu gece görülüp korkuyla uyanılan bi rüya gibi korku veriyor bana. Ama ne yapmam lazım bilmiyorum

2014-12-25

Kullanıcı oyu: 4,5

betül

Ben çok mutsuzum devamlı ölcekmişim gibi hissediyorum ölümdende çok korkuyorum nefesim kesiliyo sanki geceleri uykuda ölürüm diye korkuyorum yardım edin nasıl iylesicem,.

2014-12-22

Kullanıcı oyu: 4,5

hasta

bayağı araştırma yaptım ama bendeki sorunun ne olduğunu çözemedim ben çift karekterli gibiyim içimde tamamen kötü olan bir karekter var insanların acı çekmesinden ölmesinden hoşlanan sapkın ve sadist düşünceleri olan biri birde normal bir insan olan başkalarının üzüntüsüyle bile üzülen biri hastalığımın farkındayım ama bazen kontrol edemiyorum benim sorunum ne olabilir ?

2014-12-20

Kullanıcı oyu: 4,5

bin pişman

pismanlıklar içindeyim her seyı yanlıs olarak kabul edıor ve yasamaktan zevk almıorum kafaa taktıgım bi cok hatalarm var anneme ve arkadaslarıma anlattıgımda bunlar hata degıl olabıleccek seyler oldugunu soyluorlar ama ben buna bir turlu ınanamıorm kendıme zarar vermeı dusunuorum lutfen yardımcı olun nasıl cıkabılırım bu ısn ıcınden
8

2014-12-11

Kullanıcı oyu: 4,5

isimsiz

kendimi bir filme kaptırdım ve sanki o filmin içindeyim, onların çektiği acıları çekiyorum aynı aşkı aynı öfkeyi hissediyorum bazen rüyalarıma bile giriyor.içimdeki bu his beni boşluğa sürüklüyor ve ben sanki kendi hayatımı yaşamıyorum ben artık bu filmin konusunu yaşıyorum.

2014-12-11

Kullanıcı oyu: 4,5

muharrem

burda bassetmemişler ama bende küçüklüğümden beri tuhaf birşey var sanki renkleri hissedebiliyorum birisi bana bu durumu açıklaya bilirse cok sevinirim

2014-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

irem

bence sadece psikoloji bakımındam yetersiz kalan insanlarda bu sorunlar ortaya çıkabilir. yapılması gereken şeyse hayata karşı olan bilinçtir.

2014-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5

irem

aykutç eğer tanışma fırsatımız olursa size yardımca olmak isterim.

2014-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Ahmet

Benm arkadşım çok değişik çunku eglenioruz falan sonra birden morali bozuluors mutsuzlaşıor ne yapabilirm

2014-12-02

Kullanıcı oyu: 4,5

nes

betül üzülme canım benim herşey geçer sen sadece güzellikleri gör çünkü biz aslında o kadar körüz ki etrafımızdaki güzellikleri hiç göremiyoruz sana tavsiyem UĞUR KOŞARın kitabını okuyabilirsin. Bu dünyada neden varız ne için burdayız bu sorulara yanıt da bulursun Allah De Ötesini Bırak kitabını okuyabilirsin mesela canım üzme kendini

2014-11-30

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Psikolojik, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Kasım - 2017