psikolojik.gen.tr
Psikolojik

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Psikolojik yorumları

Psikolojik Hakkında Yorum Yapılmıştır


Selin

Arkadaslar benimde cok buyuk bi sorunum var sanirim.Ve bunu aileme anlatiyorum ama anlamiyolar sende birsey yok deyip gecistiriyorlar. Artik dayanacak gucum kalmadi intihar la ilgili seyler geliyor aklima,hayattan sogudum usandim.Ben 2 yildir korkuyorum, kusmaktan korkuyorum ve korkunca heyecanlaninca kusmaya basliyorum.Bu yuzden sinirlerim de bozuldu herseye sinirlendir oldum depresyon geciriyorum agir bi sekilde. nerdeyse 2 yildir sevgilim bile yok kimseyle gorusemiyorum bir erkekle gorusunce migdem bulaniyor kusuyorum.Bunun dusuncesi bile beni kusturuyor bazen . Ne yapacagmi bilmiyorum lutven bana biri yardim etsin artik. Delirmek istemiyorum.

2014-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

canan

sol elimden sinir sıkışması ameliyatı oldum 21 gün oldu uyuşmalar devam ediyor normalmi, sağ elimdende olmam gerekiyor ne zaman olabilirim. teşekkürler

2014-11-09

Kullanıcı oyu: 4,5

nuriye yasar

yakınlarımda benı uzen sınırlendıren ınsanları fotografglarına baktıgım zaman yada bır araya geldıgımızde sankı onlar hıc tanımamıs yenı gormusum gıbı oluyor.neden acaba annem babam bıle o sekılde oluyor

2014-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Şevket

Selam Bahsettiginiz hastalik bende de var nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum kalabalik ortamda duramiyorum yalniz arac kullanirken nefesim daraliyorsanki nefes yetmiyormus gibi geliyor trafikte durmak istemiyorum caresizmisim gibi geliyor arac kullanirken yanımda biri olmasını istiyorum yalniz kalmaktan korkuyorum bu hissi veriyor bana isin kötü tarafi arabistandayim burda tanidigim psikolog yok sıkıntı ise derdimi anlatsamda anlamazlar yani isim yas gibi bisey çoğunlukla kalabalik ortama taninmadik yerlerde duramiyorum o anda bisey olacakmis gibi geliyor ve daralmalar nefes yetmezligi başlıyor

2014-11-05

Kullanıcı oyu: 4,5

dilek

Ben asiri supheci bir insan oldum ciktim...her kavga ettigimiz de beni aldatti ortam yapti aldatmaya meyil verdi kavgavediyoruz bi arkadasimin ismini veriyo buna iyi bak.bi tane bayan surekli ariyor rahatsizcediyordu bizim birbirimizi sevdigimizi bile bile...artik o kisi aramiyor..ama ben artik guvenmiyorum arkadasim biraz geciktimi nerde napiyor hangi kadinin pesinde.bi arkadasiyla cok samimi oraya gidiyor o bile suphe yani kesin bi kadin var sen onun icin gidiyosun diyorum..telefon hic dusmuyor elindrn ya surekli facebook ta e arkadaş larinida biliyorum..
lutfen bu konuda bana yardim edin.surekli beni aldattigini düşünüyorum istediği kadar yemin etsin biraz iyi oluyor en ufak biseyde eski dusuncelere geri donuyorum vr ondan uzaklasiyorum..nefret ediyorum...bu sefer bn suclu oluyorum.artik intihar edecem ya onun yuzunden saglikli düşünemiyorum neyapmaliyim bu konuda

2014-11-04

Kullanıcı oyu: 4,5

g

bu soruna sahip olanlar kendileri bunu farkedebilir mi?

2014-11-04

Kullanıcı oyu: 4,5

bedrettin ömer

kendimi çok güçsüz,yeteneksiz ve geri zekalı olduğumu düşünüyorum yaptığım her şey tersine gidiyor bütün planlarım olumsuz yönde sonuçlanıyor ben ne yapacağım

2014-11-04

Kullanıcı oyu: 4,5

betül

Depresyonla ilgili yazılan bütün belirtiler var bende . sürekli ağlıyorum 1 hafta öncesine kadar çocuk gibi yerinde zıplayıp kahkahalar atan ben şuan okulda ruh gibi dolaşıyorum insanlarsürekli beni tanımadan yargılıyor ve hvermez beni yanlış anlıyor 1 ay öncesine kadar herşeye güzel bakan hatta polyana diye çağrılan ben simdi hiçbir şeyi iyi düşünemiyorum sanki herşey üstüme geliyor sürekli uyumak istiyorum insanlardan kaçmak istiyorum sayfalarca makale deneme yazan ben simdi iki cümleyi bir araya getirip kelimeleri akışına bırakıp yazamıyorum . Banyo yapmak istemiyorum yaklaşık iki hafta oldu ve ben hala banyo yapmamakta direniyorum. Süreklietrafımda ki insanlarla kavga ediyorum adım kavgacıya çıktı ve şuan arkadaşlarımın çoğuyla kküsüm . durup dururken ağlıyorum duvarları yumruklayıp en olmadık kişilere lanetler yadırıyorum . ailemle konuşmuyorum içimden gelmiyor hep kavga ediyorlar zaten ... Sanki her kez üstüme geliyor gibi kimse beni sevmiyor yanimda olmak istemiyor olanlarda acıdıkları için geliyor gibi bir an ağlayıp bir an gülüyor sonra bağ8rıp kendi kendime kızıyorum kendimi deli gibi hissetmeye başladım engelle yemi yorum ... LÜTFEN YARIM EDİN ÇOK İHTİYACIM VAR KÜÇÜCÜK BİR YORUM YAPSANIZ BİLE YETER

2014-10-30

Kullanıcı oyu: 4,5

ismimi vermek istemiyom

beni neden anlatıyorsunuz ?????

2014-10-30

Kullanıcı oyu: 4,5

Tuğçe

Çok teşekkurler odevim için harika teekrardan teşekkur ederim

2014-10-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Oğuzhan Ayan

Benim bi takıntım var, 4-5 senedir yapıyorum ve engel olamıyorum
takıntım genelde bir şeyleri koparma, kıyafet,eşya ve mobilyalardaki pürüzleri ve ipleri koparıyorum ve dolayısıyla sökülüyolar, genelde çoraplarımı söküyorum, sırf bu yüzden bir çorabı en fazla 2 defa giyebiliyorum, sonra kullanılamıcak hale geliyor, kendi kendime yardımcı olmak için çoraplarımı sadece ayakkabı giymek için giyiyorum, eve gittiğimde direk çıkarıyorum, bu seferde koltuklardaki ipleri,pürüzleri falan koparıyorum, koparılcak bi pürüzü yoksa, üzerimdeki kıyafetleri söküyorum...
Takıntım bundan ibaret, tam olarak rahatsızlığım nedir ve tedavisi mümkünmü?

2014-10-25

Kullanıcı oyu: 4,5

sabire

merhabalar
ben çevresinde çok sakin bilinen güvenilen bir insanım ama iç dünyam öyle değil
fırtınalar kopuyor lakin bulunduğum yer itibarı ile dışa vuramıyorum.En büyük zaafım kadınlar evli ve 2 çocuk babasıyım eşimle çok iyi ve mutlu bir birlikteliğimiz var ama benim aklımda sürekli başka kadınlar oluyor.Eşimden başka birisiyle hiç birlikte olmadım ama başka birisiyle sanki daha farklı olacakmış gibi bir izlenime kapılıyorum.Derseniz ki eşinizden isteğiniz ilgiyi göremiyorsun desen onunlada ikili ilişkilerimiz çok iyi
bir türlü işin içinden çıkamıyorun bir hata yapıp yuvamı dağıtmayım diyorum ama içimdeki o ses durmak bilmiyor
şimdi işin ahli olanlar siz söyleyin bakalım ben nasıl bir tedavi görmaliyim

2014-10-24

Kullanıcı oyu: 4,5

mehmetali

Cok guzel bir site odevime yardimci oldu

2014-10-22

Kullanıcı oyu: 4,5

KaranlıkTaraf

Yazınızı beğendim ve size bir kaç sorum olacak,ben bazen halisülasyonlar görüyorum,kendimi sürekli yalnız hissediyorum,insanlarla konuşmakda güçlük çekiyorum,insan içine çıkmaktan korkuyorum,psikoloğa gittim fakat saçma sapan ilaçlar verip gönderiyo dinlemiyor bile sizce bu hangi hastalığın belirtileridir?

2014-10-18

Kullanıcı oyu: 4,5

onur

sitede hastalıkların bi çoğu yoktu.şimdi oldukça fazla ve ayrıntılı çok güzel olmuş.bçyle açıklayıcı bir site yoktu sizin sayenizde oldu.tskkrlr psikolojik.gen.tr

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

zeynep

ben 2 yıldır süren ruh halimden bahsetmek istiyorum herseyden cabuk sıkılan kendimi yorgun hisseden bı insanım herşeye sert tepki veriyorum hemen saldırganlaşıyorum. Mesela herşeyden umudumu kestim başarısızım bùyük bi konsantre sorunum var, canım hiçbişey yapmak istemiyor sadece ölmek istiyorum.

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

ADNAN KILINÇCI

EVRENİN YUCE MIMARINA SONSUZ SUKRANLAR BEN VE BENIM GIBILERE BU SAYFALARI OLUSTURANLARI TANIMASM BILE OKUMAMIMI SAGLADIKLARI ICIN YASAYANLARA SAGLIK OLENLERE NUR ICINDE VEYA IYI BIR TOPRAKTA OLMALARINI DILIYORUM TABELACIADNA IZMIR SAGLICAKLA KALIN

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatma Betül ERTUĞLUR

RENKLER İNSANLARA CANLILIK VERİR.

2014-10-17

Kullanıcı oyu: 4,5

leyla

merhaba benim eşim rahatsız olmayan olayları olmuş gibi görüp anlatıyor kafasında kurup takıyor hastaneye veya doktora destek almayı kabul etmiyor söylemediğimiz lafları söylediniz diye tepkiler yağdırıyor evde misafir veya komşular istemiyor bazen eşi olarak beni de kabul etmiyor lütfen bana ışık tutun yardımcı olun

2014-10-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Hasret

tamda bende olan sey bu aksam saatleri cidden cekilmez oluyor ve ben cok sinirli oluyorum ikici bebegimi dunyaya getirdim ilk oglum cok kiskaniyor ve ikisini birden idare etmek cok zor oluyor ne yapacagimi sasiriorum bazen kizip bagiriyorum agliyorum sonra pisman oluyorum .Troit ve kollestrol hastaliklarimda var belkide o hastaliklarinda etkisi ile cok cabuk sinirleniyorum ne yapmaliyim destek almalimiyim bir uzmandan

2014-10-11

Kullanıcı oyu: 4,5

ayça

Bana göre yalnızlığın tedavisi yoktur.Çünkü bende yalnızım tedavisini bilmiyorum

2014-10-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Can Kurnaz

kendisi yemeyip sürekli başkalarına yemek yedirme ne gibi bir rahatsızlıktır

2014-10-08

Kullanıcı oyu: 4,5

ayşe

Mrb. 6 yaşında oğlum var. konuşmaya başladığından beri kendi kendine çok konuşuyor.Yolda giderken,oyun oynarken,yalnızken veya arkadaşlarıyla faketmiyor. İLkkonuşmaya başladığı zamanlar psikoloğa götürdüğümde hayal dünyası çok geniş dediler fakat ben yaşı ilerledikçe endişelenmeye başladım. Ve en çokta canımı sıkan nerde olursa olsun kendi kendine konuşurken işaret parmaklarıyla sanki toprak eşeler gibi hareketler yapıyor. Bu neye bağlı bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

2014-10-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Hakan Çetin

Ben 3 Haftadır 4 Haftadır Kendimi Ruh Gibi Bedenim Benle Eşleşmiyomuş Gibi Hissediyorum Dışarı Cıkınca Kendimi Robot Gibi Film İzler Gİbi Hissediyorum Bundan Nasıl Kurtulabilirim...

2014-09-29

Kullanıcı oyu: 4,5

emre

öncelikle herkese merhaba bende başın ön kısmında uyuşma ve ensede ağrı ile yanma var nedeni nedir gün içerisinde sık sık kitlenip kalıyorum ve konuşulanları duymama rağmen tepki veremiyorum nedeni nedir acaba

2014-09-28

Kullanıcı oyu: 4,5

BayDanışman

Merhabalar öncelikle, 5. sınıfta bir öğrencim var ve sınıf arkadaşı tarafından rahatsız ediliyor (arkadaşı ona aşık olmuş ve heryerde bunu dile getirerek rahatsız ediyor) her ikisini de incitmeden bu durum nasıl ortadan kaldırılır acaba ?

2014-09-25

Kullanıcı oyu: 4,5

cunier

ben çok çabuk sinirlenirim sinirli bir anıma denk gelirse bir laf söylenirse ona katlanamam şiddete ve aşırı ses yüksekliği oluyor ne yapmam lazım

2014-09-22

Kullanıcı oyu: 4,5

kadriye

uzun bı aradan sonracalma hıssım devam edıyor ıstemeden olsa yapıyorum ve bundan kurtulmak ısttıyorum yardım edın lutfen

2014-09-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Büşra

Bu dediklerini ben de var uzun zamandır. o.o

2014-09-19

Kullanıcı oyu: 4,5

ali

35 yaşındayım fazla sosyal biri değilim.belirli bi hastalığım yok sadece guatr var bende.özellikle istemediğim bie şeyler olduğunda aşırı sinirleniyorum ve birilerinin beni doğrulaması ve bana akıl öğretmesinden rahatsız oluyor ( aşırı çok ) .mac izlerken veya ona benzer tasvip etmediğim bir şeyler bile seyrederken kendimden gecip istek dişi refleksler geliştiriyorum ani terleme ( duvar yumruklama veya üzerimdekini yırtmak ) bir cocuğu zor durumda görüncede gözlerimden yaş geliyor.bir yerde otururken baçaklarımı titretmeye başlıyorum bunu genelde istemeden başlıyorum.en kötüsüde yakınımdakılerin kalplerini kırıyorum sonradan üzülüyorum ama o an gelince gözüm bir şey görmuyor.bu aralar halsız bıkkın hissediyorum uzun zamandandan beride intahar etmeyi düşünmesemde aklımdan da cıkartamıyorum bu fiki bende anlamadım bu işden bir şey :). coğu geceler uyumakta zorlanıyorum.özellikle gece yazlız kaldığımda izleniyorum hissi yaşıyorum.bu sityede histeri olduğumu düşünerek gördum sizlere bi danışayım dedim.anlayışınıza teşekkur ederim şimdiden

2014-09-19

Kullanıcı oyu: 4,5

emrah

Ben çok kötüyüm, aileden ilk defa bu kadar uzaktayım ünüversite öğrencisiyim sevdiklerimi kaybetmekten korkuyorum lütfen yardımcı olun

2014-09-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Meraklı

Benim sınıf arkadaşım, okulda daha hiç konuşmadı. Kimse onun sesini bile bilmiyor. Evde nadıl olduğuna dair en ufak bir fikrim hok. İsmin ne sorusuna bile cevap vermiyor. Öğlen kesinlikle yemek yemiyor ve ben ona yardıme tmek istiyorum. İleride de psikolog olmak istiyorum. Ben ona konulması için hardım etmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

2014-09-15

Kullanıcı oyu: 4,5

ben

Slmlar . Oncelikle yorumları okudum ve size bazı tavsiyelerde bulunmm gerektgne inandm . Oncelikle hersey kafada bitiyo . Hayatı , kendinizi bu kadar dinlemeyin . Cok dusunmemeye calsn biseylerle mesgul olun. Kitap okuyun . Bide radyasyondan biraz uzak durun zihninizi bosaltn . Goreceksiniz o kadar fazla abartlcak bi sorununuzun olmadgnı . Unutmayn . Hersey kafada bitiyo . İyi seyler dusunun . Zihninizi kotu seylerden uzak tutun ve en onemlisi asla umutsuzluga kaplmayn . Sorularnz olursa bn burdaym . Takip edicem

2014-09-13

Kullanıcı oyu: 4,5

ismet yılmaz

gelecek korkusu var yarın ne yapacağım veya olayları akışına bırakamıyorum. Anında olacak yoksa bende sıkıntı yaratıyor.

2014-09-09

Kullanıcı oyu: 4,5

MERT

SLM BENIM BISKOLASIM COK BOZUK BANA YARDIM EDIN LUTFEN NE YAPMAM GEREK NEDIR BUNU ILACI FALAN

2014-09-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Zeynep

Benim bir sorunum var arkadaşlar. Nasıl diyeceğimi bilmiyorum... Genelde yalnızken oluyor. Hayali bir dünyada yaşıyor gibiyim. Yani... Tam olarak tanımlayamıyorum ya da anlatamıyorum burada ama... Hayal olduğunu biliyorum. Gerçeği ayırt edebiliyorum. Ama hayal kurmaktan alamıyorum kendimi. Psikoloğa da anlatmak istemiyorum. Çünkü şizofreniyle bağdaştırabileceğini düşünüyorum. Öyle bir durumda da aileme söyleyecek çünkü 18 yaşındayım. Aşağılamak amacıyla söylemiyorum, cidden cahil bir ailem var. Başımın ağrısı geçmiyor diye psikiyatra yönlendirmişti nöroloji doktorum, babam deli doktoruna mı gittin tarzı şakalar yaptı kendi çapında. Onlarla uğraşmak istemiyorum. Kendi başıma halletmek istiyorum. Destekleyici bir ailem yok çünkü. Cevaplarınızı bekliyorum.

2014-09-04

Kullanıcı oyu: 4,5

saziye.

Arkadaslar.zor.durumdaylm.yardlma.hitiyaclm.var.delirdimi.zanned
iyorum.bazen.

2014-08-31

Kullanıcı oyu: 4,5

saziye

Arkadaslar.bu.rahatslzlik.cok.zor.gecmiste.ne.yasadlysan.sonrada.clklyo.ben.neler.yasadlm.alan.unutamlyorum.ve.su.andada.ilac.kullanlyorum.babaslz.bide.klzlm.var.cok.zor.yani.boyle.seyler.sizleride.anlaya.biliyorum.bende.cok.cektim.depresyon.benimki.duygu.ve.dusunceler.degisik

2014-08-31

Kullanıcı oyu: 4,5

bilinmeyen

Ben on iki yaşındayım ve bunu tedavisiz atlattım tek yapmanız gereken bir felaket düşünmek kafayı ona takmak buda bu etkiyi yok edecektir yada bir kişi eşiyle sorun yaşıyorsanız lütfen onun takıntısı ile ilgili her soruy olumlu tepki veri mesela(temizmi,temizledin mi?) Hepsine evet diyeceksiniz benden tavsiye.

2014-08-27

Kullanıcı oyu: 4,5

samet

Cok yardima ihtiyacim var ama hepsinin ustesinden gelicemA
ALLAHA ŞÜKÜR

2014-08-27

Kullanıcı oyu: 4,5

pelin

Evet yha ben sizofreniymisim.Dogrudur cunku bu belirtilerim hepsini yasiyorum.Ozellikle bu aralar kendinle cok konusuyorum.Hatta yalnizliktan kendi kendime ogut veriyorum.Cunku ben kendimi asiri derecede yalniz hissediyorum.Dsha yasim 16 ama ben bu yasta intihar etmenin hap ocmenim bilek kesmeyi filan dusunuyorum.Bu durumdan cok rahatsizim nadil kurtulabikirim bilmiyorum

2014-08-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Yıldız Albay

Selam ben çok sinirliyim herşeye sinirleniyorum ama karşımdakini dövmüyorum dövüyorumda sadece saçını çekiyom o bana vurmayınca bırakıyorum biri bana küfür ediyor bende ona çok fazla küfür ediyorum annem odama geliyor anneme kızıyorum yürü git diye ama dövmüyorum onu ben antisosyal mıyım ?

2014-08-13

Kullanıcı oyu: 4,5

MuhametZeki Berke

Daha açık bir anlatım lazım bu konuda

2014-08-12

Kullanıcı oyu: 4,5

nur

ben 18 yasindayim insanlarla konuşmaktan nefret ediyorum aylarca evden dışarı cikmiyorum çok sinirli bir insanım ve sinirlendigim zaman gözüm hiçbir şey görmüyor annem benim yüzümden kalp krizi geçirdi ama isteyerek yapmadim o benim dünyadaki tek varligim bazen delirdigimi düşünüyorum babam iki yıl önce başka bir kadınla evlendi ona öyle bir kin guduyorum ki bazen onun olmesini bile istiyorum . çok düşünen bir insanım kendi kendime konuşuyorum bir odaya kapaniyorum ve ordan hiç çıkmak istemiyorum

2014-08-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Mıhrıban

Benım 11 yasında oglum var ne yapsam ne soylesem sozumu dınlemıyor ben onunla bas etmekde zorlanyorum nasyl dawranmam lazym

2014-08-04

Kullanıcı oyu: 4,5

melek

Eşimde bu hastalığın belirtieri var. Bunu ilişkimize yansıtıyor. duş almama rağmen yatakta bana dokunmuyor.öpüşmekten kaçıyor.iğreniyor. bu ayrılmamıza neden olacak. Yardımcı olursanız sevinirim. saygılarımla

2014-08-04

Kullanıcı oyu: 4,5

vedat göç

Parolaya belirtileri nediri okudum hepsi cok dogru bunun icin tedavi aliyorum birde bu isin icie olkok girdimi ben kendemi tanımıyorum yukarda yazilsnlsrin hepsi dogru bu yüzden eşimden ve çocuğundan ayrılık yaşıyoruz alko tedavidide alıyorum ama değişen bişey yok cunku onlsri ksyip etim hepsi benim yüzümden eğer bunu okuyupta hala devam eden atkadadlar varsa yapmasın sadece tek kalıyorsunuz tek allah yardimciniz olsun

2014-08-03

Kullanıcı oyu: 4,5

yağmur

Merhaba...Ben 18 yaşındayım.15 yaşında iken bir gün sabah uyandığımda bende değişiklikler olduğunu farkettim.Bunun nedenini hiçbir zaman öğrenemedim.Ben henüz 6 yaşında iken babamı yitirdim ve o günden sonra hayatımın en zor zamanları başlamış oldu.Geçim sıkıntısı yaşıyorduk.Anneannemin yanına taşındık ve babamdan kalan askeri maaş ile anneannemin maaşı birleştirildi.Yine de bize yetmiyordu.O günden sonra beş yıl boyunca anneannemden dayak yedim.Benim için çok sarsıntılı günler olmasına rağmen annemi üzmemek için hep sustum ve içime attım.Ve biriktirdiğim için şimdi patladı ve ailemde herkes bana ruh hastası diyor.Ben okadar çaresizim ki güçlü birisi olduğumu bildiğim halde şu anda duygu patlaması yaşıyorum,istemsiz yere herşeye sinirleniyorum ve bu beni deli ediyor.Henüz genç olmama rağmen dimdik ayakta duramıyorum.Hiçbir şeyden zevk alamıyorum.Havanın kokusunu içime çekemiyorum,hiçbir şey yapmak istemiyorum,herşeye sinirleniyorum.Bacaklarımda yoğun bir kasılma var ve ne kadar egzersiz yaptıysam da düzelmedi.Düzgün bir şekilde yürüyemiyorum.Herşeye kötü tarafından bakıyorum.İnsanlar sanki benden nefret ediyorlarmış gibi bakıyorlar .Sorunun bende mi yoksa onlarda mı olduğunu bilmiyorum.Bir gün doktora gittim ve (EEG) filmi çekildim.Sonuç anksiyete çıktı.Daha sonra bir psikiyatra gittim ve senin hiçbir şeyin yok dediği halde bana iki tane depresyon ilacı verdi.(Xanax ve Prozac).Bu ilaçları kullandıktan sonra ben daha çok sinirlenmeye başladım ve okula gitme isteğim tamamen azalmıştı.Bir gün herşey boş gelmeye başladı ve Xanaxın tüm kutusunu içim intihar ettim.Ama başaramadım.Belki de bu benim hayatımın ikinci başlangıcıydı.Herşey belki de bundan sonra çok daha iyi olacaktı.Buna kendimi inandırmıştım,ama bir hafta sonra hetşey daha da kötü olmaya başladı.Lütfen bu mesajı aldıysanız bana yardımcı olun çünkü bu düşünceler benim hayatımı mahfediyor ve elimden hiç bir şey gelmiyor...

2014-08-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Deniz

Benim bi Üvey babam var onu hiv istemiyorum bi de bi uvey erkek kardes
annem bana aşalıyıcı kelimeler kullaniyor beni sevmiyor uvey i ve oglunu seviyor
Hergun agliyorum cok kotuyum

2014-08-01

Kullanıcı oyu: 4,5

panter00707

devamlı deişiklik isteme planlar yapma , yakın çevredeki insanların söyledikleri her olumsuz sözleri biriktirme ve takıntılı hal nasıl bir ruh hastalığıdır

2014-08-01

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Psikolojik, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Kasım - 2017