psikolojik.gen.tr
Psikolojik

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Psikolojik yorumları

Psikolojik Hakkında Yorum Yapılmıştır


Hasan Hüseyin Yılmaz

Sinir krizi geçirirken her şeyi görüyor hissediyor ve hatırlıyorum ama acı çekmiyorum ve kriz geçtikten sonra baş dönmesi oturduğum veya durduğum yerin sallanma hissi gibi bi takım hissiyatlar yaşıyorum krizleri zaten anlatmayayım aşırı şiddetli bunu nasıl azalta bilirim biliyorum ki yok edemem çok denedim aniden çıkıyor karşı çıktığımda da ise üşümesem de tir tir titriyorum

2017-01-22

Kullanıcı oyu: 4,5

Haklı bayan

bir özellikte ben ekleyeyim,ister müslüman olsun olmasın hep Ümmetçileri aşağılama dini kötüleme görülür ve de hep hakaret küfür,kendini büyük görürler

2017-01-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Ayşenur

Kardeşimden nefret ediyorum 16 yaşindayim kardesim 12.Beni çok sinir ediyor.Annem ile babam hep onun tarafını tutuyor.Bunlara artık tahammülüm yok.Sürekli ağlıyorum

2017-01-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Esragül

Kardeşimden nefret ediyorum 16 yaşindayim kardesim 12.Beni çok sinir ediyor.Annem ile babam hep onun tarafını tutuyor.Bunlara artık tahammülüm yok.Sürekli ağlıyorum

2017-01-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Ngr

Eşimde bunların hepsi var ne yapmalıyım 4 aylık bebeğim var onu bile öldürmeye çalıştı elinden zor aldım neolur yardım edin bana ne yapmam lazım

2017-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatih

En. Ufak bireyde. Hemen. Sinirleniyorum. Bazen. Kişilerin. Yemek. Yiyişi. Yürüyüşü. Konuşması. Bedi. Deli. Ediyor

2017-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

ahmet

kalabalıktan çok çekiniyorum kılımı bile kıbırtatamıyorum nefes alış verişime bile dikkat ediyorum kafamı belli biryere sabit tutuyorum

2017-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Elif hfuuv

Aya bende sizofreni olabilir çünkü belirtilerin hepsi var ve çok yüksek derecede lütfen cevap verin

2017-01-11

Kullanıcı oyu: 4,5

eslim

Bende topluluk içine girdiğimdğ saçma sapan konuşuyürum yuzum kızarıyor ağlıcak gibi oluyorum

2017-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

esoes

Hadi herkesi geçtim. bir an bile yanımdan ayrılmayan en yakın arkadaşım bile öyle diyor. çok saçma .

2017-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

sacli

merhaba ben cok mutsuzum.disari cikmak,kimseile konusmak istemiyorum.hic bir seyden mutlu olamiyorum.yillardir boyleyim.artik biktim. ne yapa bilirim.

2017-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5

haci

Sizofren, internette turkce yorumlari okuyanlara denmiyor muydu?

2017-01-04

Kullanıcı oyu: 4,5

orhan

çoğu zaman gereksiz ani sinirlenmem oluyor ne yapmam lazım çevremdekileri üzüyorum

2017-01-04

Kullanıcı oyu: 4,5

hatice

ben gerçekten korkuyorum ailemi kabetmekten

2017-01-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Samed

Geçen yaz boynum kırıldı ve iyileştim ama bazı sıkıntılar dourdu elim ayagım saalam allaha şükürde sinirlenince kapıya ne görüosam önümde ona çok şiddetli şeklide vuruyorum çok deliriorum ellerim titrior ellerimde yaralar oluşmaya başlaadı kapılarda çok göcükler meydana geldi ben sinir hastasımıyım acaba doktora görünmem lazımmı
Teşekkürler...

2017-01-02

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevgi

Benim oğlumun sorunu var kendine zarar veriyor ellerini duvara vuruyor ne yapabilirim

2017-01-01

Kullanıcı oyu: 4,5

fatoşş

ben abimi kaybettim.o benim herşeyimdi ama kaybettim .o yüzden annemi babamı kardeşimi keybetmekten korkuyorum.sıkıntılarımla baş edemiyorum hergün onu hatırlıyorum ne yapacağımı bilmiyorum.Allahım bana yardım etsin...

2016-12-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Nazır

ben her şeye çok çabuk sinirleniyorum öfkem hiç geçmiyor sizce ben sinir hastasımıyım

2016-12-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Buket

Kendime zarar veriyorum canim istiyo ama yapmak istemiyorum durduramiyorum makas bicak jilet olmasa istemsizce duvarlara yumruk atiyorum kafami vuruyorum durduramiyorum :(

2016-12-25

Kullanıcı oyu: 4,5

aleksey

Merhaba,
Bu durum ben de son 5 aydır var fakat tam olarak net değil. Hastalığın bu olup olmadığını da tam bilmiyorum.
Önceleri kendimden nefret etmeye başladım. Sonra içimde birinin var olduğunu, yani tamamen farklı birinin var olduğunu hissettim. Önceleri buna alışamıyordum fakat şimdilerde onunla fikir alışverişi yapmadan duramıyorum. Çevremdeki yakın uzak tm insanlarla konuşurken aynı zamanda o da konuşuyor. Bir insana gülmserken içimden ondan nefret ettiğimi haykırıyor. Bu şizofreni gibi bir şey değil, somut da değil ama srekli konuşuyorum kendimle ve özellikle son 3 aydır aniden 1 dakikadan daha az süren anlarda birden hayatla tüm bağım kopmuş gibi hissediyorum. Çevreme ve kendime bakıyorum algılamaya çalışıyorum ve her şey çok yabancı geliyor. Sonra ağlıyorum. Buna alışmış olmak ilginç. Artık kendimi bulamıyorum içimdeki sese dönştüm. Biri beni bedenime hapsetmiş gibi ve tüm bu yapmak zorunda olduklarım ne ceza ne ödül çok anlamsız. Eğer beni anlayan bir varsa konuşmak istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun. Teşekkür ederim.

2016-12-20

Kullanıcı oyu: 4,5

isimsizz

bende de uzun süredir sorun var karşımda birini görüyorum onunla konuşuyorum hayattan zevk almıyorum iyice içime kapandım bazen duvarlar üstüme üstüme geliyor birden ağlamaya başlıyorum gülünmeyecek şeylere gülüyorum bazen konuşmak istemiyorum bazen olmayacak konularda sinirlenip tepki veriyorum değersiz hissediyorum aslında yukardaki çoğu şeyleri yaşıyorum ama kimsenin bundan haberi yok ne yapabilirim

2016-12-19

Kullanıcı oyu: 4,5

sosyapat

yemin ederim hastalıgımı buldum şaka belkide degil bilemeyiz

2016-12-17

Kullanıcı oyu: 4,5

.

bazen blincini yitirmeye kadar gidiyor..
değer verdiğin insanı hedef noktasına koyuyor nefret ediyor zarar veriyor intehar eğilimi de var kısaca zor..

2016-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Pınar

bende trikotillomani hastasıyım ve hala yaşıyorum psikoloğa ayda 1 gidiyorum sadece hastalıkta gerileme oldu o kadar

2016-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

kayra

ben mozasistim ve kndıme zarar vermeyı sevıyorum ayrıca ınsnların acı cekmesı ve bundan haz duymak ayrı bır guzel :

2016-12-10

Kullanıcı oyu: 4,5

ay ışığı

temizlik hastasıyım sürekli ellerimi yıkıyorum evime musafir gelse peşinden temizlik yapıyorum çocuklarım okuldan geldikten sonra kapıda üstlerini değiştirip ayagına belli bir terlik verip banyoya gönderiyorum her tuvaletten sonra ellerini kpükledinmi diye soruyorum lavaboda ellerimi yıkadığım zaman üzerime su sıçrasa üzerimi değiştiriyorum günde 2,3makina çamaşır yıkıyorum evime kimsenin gelmesini istemiyorum marketten ne alırsam silip yerine yerleştiriyorum kapı kollarına dokunamıyorum musluklara dokunamıyorum prizlere dokunamıyorum çocuklarımın çantaları belli bi yerde duruyor yanlışlıkla kıyafetim çantaya değse çıkartıp makineye atıyorum dışarı çıkamıyorum kimsenin evine gitmek istemiyorum üzerim pis olcak diyebirisinin evine gittiğimde kocuğumu fortmantoya asamıyorum oradan pis olur diye çocuklarımın kalemlerinede elliyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım dokorada gittim ilaçlar ağır geldi bıraktım hastalığım dahada ilerledi tekrar doktora gittim zedprex diye bi ilaç verdi dokor 3hafta oldu kullanalı hiç bi etkisini grmedim yardım istiyorum çocuklarım çok kızıyolar bana seninle aynı evde durulmaz diyolar bir an önce iyi olmak istiyorum byle temiz olmaktansa pis olmaya razıyım

2016-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5

BİR ALLAH KULU

Ben iki kez ayrıldım her ikisi tarafından terk edildim, Depresyon gibi bir durum yaşamadım.
Nedenmi?
Çünkü ben her seferde kendimi Allah huzurunda buldum, ama ona gerçekten sığındım, Ona ibadet ettim kendimi içki kadehlerinde bulmadım, benim gibi ayrılmış olanların anne babaları yakınında destek olduklarını görüyordum, Oysa ben tüm ailem tarafından terk edildim yalnız kaldım en mühim olan O beni terk etmedi. Şimdi bende ağlıyorum hep ona düşündüğümde zaten gün boyu hiç aklımdan çıkmaz onun Limanına demir atmak gibi bir şey yok ona sığının en iyi ilaç en iyi doktor odur onunla gün boyu bir olan depresyon geçirmez selamlar

2016-12-08

Kullanıcı oyu: 4,5

yılmaz taş

kapaıi aıan korkusu ucağa binememe bu durumıarda sıkışıyorum panik atak başliyor

2016-12-06

Kullanıcı oyu: 4,5

İrem

Merhaba ben gölgeler görüyorum belli bir aralıkta olmuyor sebepsizce bazen gölgeler bazen çocuk görüyorum ama tanımıyorum kim bir kerede kedi gördüm şu aralar sürekli biri adımı fısıldıyor kız sesi gibi ama tam emin değilim kız olup olmadığından birde bazı insanlar sanki düşüncemi okuyor beni takip ediyorlar gibi hissediyorum ve onlardan korkuyorum .

2016-12-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Kont

Ben tanısı konmuş bir anti sosyal kişilik bozukluğu olan bir bireyim

2016-12-03

Kullanıcı oyu: 4,5

Bir dost

Dostlar, şunu unutmayın lütfen. ben çok faydasını gördüm. Ehemmiyet verdikçe şişer, ehemmiyet vermezsen söner. Ona büyük nazarıyla baksan büyür. Küçük görsen, küçülür. Korksan ağırlaşır, hasta eder. Havf etmezsen hafif olur, mahfî kalır. Mahiyetini bilmezsen devam eder, yerleşir. Mahiyetini bilsen, onu tanısan gider.

2016-11-29

Kullanıcı oyu: 4,5

Ace

Bende kişilik bozukluğu var tedavisi Nasıl Olmalidir

2016-11-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Oguz Ateş

merhaba yaşım 22 herşeye çok sinirleniyorum herşeyi kırıyorum döküyorum sonra oturup aglıyorum bu neden olabilir

2016-11-24

Kullanıcı oyu: 4,5

Simge

Merhaba,
Çocukluğumda zaman zaman yaşadığım bir durumdu, bu his benim bütün bir günümü alıyordu. Özellikle yoğun yaşadığım günlerde başıma geliyordu. ve ne olduğunu hiç anlayamıyordum. Yıllar sonra tekrar yaşamaya başlayınca araştırıp öğrendim.
Şimdiler de ise uyumaya çalışırken dokunduğum veya düşündüğüm nesneler ya aşırı küçük ya da büyük hissi veriyor. Bu o kadar çok şiddetli oluyordu ki, uyuyamıyordum. Neredeyse bir gece acillik olacaktım. Depresyon tedavisi görüyorum, bu olayın üzerine tekrar gittim. Depersonalizasyon teşhisi koydu. Antipsikatik bir ilaç verdi. Ancak durum hala aynı ve ilaçla çözemiyorum. Zaman zaman çok şiddetleniyor. Takmamaya çalışıyorum. Var mı farklı bir tavsiyesi olan?

2016-11-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Mehmet Uludağ

Merhabalar , çok çabuk sinirleniyorum, En ufak küçük küfür duyduğumda. Bugün ise bana edilen hakaretten dolayı çoçuğu dövdüm. Ancak rahat olamıyorum iyi değilim. Nasıl düzelteceğim bilmiyorum. Annem bana ufacık aptal dese deliriyorum. Babamın bağırmasıyla normale dönebiliyorum.

2016-11-23

Kullanıcı oyu: 4,5

Bende Hastayım

Ya şimdi pekte söylenecek bir şey yok söylenenlerin çoğu doğru fakat şunu eklemek istiyorum yalnız kalmaları lazım etrafındaki insanlardan uzak kalmaları lazım bence öyle çünkü kendimi böyle daha sakin ve daha rahat hissediyorum yani kalabalık ortama kesinlikle girmemeli ve rutin hayatını sürdürmeli ben öyle yapıyorum umarım yaptığım şey doğrudur ki büyük ihtimal doğru ne kadar insan o kadar sıkıntı şu aralar hayvanlar daha tatlı geliyor bana :) dalga geçilmesini sevmem haberiniz olsun

2016-11-21

Kullanıcı oyu: 4,5

Huzur İslamda

Adıyaman Menzilde peygamber efendimiz s.a.v in öz be öz torunu olan ehli beytten olan bir Allah dostu var. Duyduk duymadık demeyin. Niyetinizi Allah rızası için alın ve gidin dualarını alın Allahın izni ile iyi olursunuz. Bende bu ağır psikolojik hastalıklardan geçtim. Panik ataktan tutun kişilik bozukluğu obsesif bozukluğa kadar her hastalığım vardı. Meğer huzur islamda imiş. Allaha kul olmayı unuttuğumuz için oluyor bunların çoğu. Hayattaki asıl varoluş ve yaşama amacımızı gayemizi unutmamalıyız. Dünyadan yüz çevirin ve Allahu Tealaya hicret edin bu hastalıklarınızın hiçbiri kalmayacak Allahın izni ile. Ve canınızı sıkmayın çünkü her halinizden haberdar ve yardım etmeye gücü kudreti yeten bir Rabbimiz var. Sadece bizim ona doğru adım atmamız gerekiyor. Gerisi Allahın izni ile hallolacaktır. Kulluk görevinizi hatırlayıp bu sıkıntılarınızdan kurtulacağınız zaman mutlaka tasavvufa da sarılın ve unutmayın : Adıyaman Menzilde İrşad ile görevli bir Evliya zat var. Bu tarz şeylere hiç inanmasanız bile sadece gidin ve görün gerisini boş verin :)
Kalın sağlıcakla...

2016-11-21

Kullanıcı oyu: 4,5

SON

ÇOĞU BELİRTİLER BENDE VAR KORKUYORUM BUNA EMİN OLMAK İÇİN NE YAPABİLİRİM.AYRICA BUNU AİLEME SÖYLESEM BENLE DALGA GEÇERLER.

2016-11-21

Kullanıcı oyu: 4,5

KARANLIK

Ailem bir çok konuda beni küçümsüyor ve ablamı daha üstün görüyorlar.Sevdiğim çocuk var onun için kendimi bile yakarım ancak o ve bir çok kişi yüzünden dış baskıya uğruyorum.Genellikle halsiz oluyorum.Şımarık insanlardan nefret ediyorum daha doğrusu insan topluluklarından nefret ediyorum.Güneşten nefret ediyorum karanlıkta sanki bütün insanlık ve hatalar yıkılmış ,kaybolmuş gibi hissediyorum.Bu yüzden karanlık ortamları seviyorum.Sinirden ağlıyorum ve ellerim yani tırnaklarımla boyun bölgelerimi tırmalıyorum.Gözlerim ara sıra kızarıyor.BANA YARDIM EDİN.BEN ACABA SİNİR HASTASI MIYIM?

2016-11-21

Kullanıcı oyu: 4,5

gece

ben çok ani duygu değişimleri yaşıyorum kendimle konuşuyorum çok fazla yemek yiyorum geceleri kabuslar görüyorum uyuyamıyorum çok uykum geliyor ama korkuyorum etraftaki nerdeyse herşey beni rahatsız ediyor aynada garip garip şekiller görüyorum annemler benden sürekli birşeyler saklıyor babam bir ara yurt dışına çalışmaya gitcekti ama gitmedi ben o zamandan beri bu haldeyim sürekli diken üzerindeyim zevk alamıyorum hiç bişeyden arkadaşlarım bana çok değiştin iyimisin diyolar ama değilim biçok şey görüyorum ama hiç birinin gerçekliğinden emin değilim durup duruken kendi kendime konuşuyorum deliriyomuyum?

2016-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

gece

ben 12 yaşındayım ve çok küçüklüğümden beri çok aşırı stres yaşıyorum ailem benim çoğu şeyime karışıyor spor yapıyorum müzik dinliyorum ama rahatlatmıyor duygularımı dışa vurmadığım için herşeyimi içimde yaşıyormuşum ve iç dünyam karışıyormuş öyle söylüyolar asosyal soğuk katı bi kişiliğim olduğunu söylüyolar ama içimde yaşadığım hiç bişeyi bilmiyolar bilseler böyle konuşamazlar

2016-11-20

Kullanıcı oyu: 4,5

Dnz

Bn kendi kendime konusmayı cok seviyorum ama aslında kendi kendimize konusmazmısız mesela biz bisey söylediğimiz zaman bi cevap alıyorsak onu biz uydurmazmısız kötü bi cvp geliyorsa seytan iyi bi cevap geliyorsa melek bizimle konusurmuş

2016-11-19

Kullanıcı oyu: 4,5

murat

Hocam bazı durumlara uzun müddet sabrediyorum mesela başka birine ait bir iş oluyor benim işimle onun ki entegre olmalı ki sonuç alalım fakat o karşı taraf işini safsaklıyor yada hiç yapmıyor ben bu konuda uyarıda bulunuyorum epey de zaman kaybediyorum işin tamamlanması için bazen kendim yapıyorum böyle böyle uyarılarım işe yaramıyor sonra başka bi gün iş yine gecikiyor fakat bu defa ki tepkime ben bile hayret ediyorum çünkü inanılmaz bir öfke oluyor içimde ve kontrolsüz bi şekilde saldırganlaşıyorum bu öfke anında gözüm hiç birşey görmüyor müdür savcı vali olsun en küçük bi geri çekilme olmuyor ama bu yoğun tepkim yüzünden haklıyken haksız duruma düşüyorum herkes bana tepki vermemin doğru olduğunu fakat üslübumun sert ve gereksiz olduğunu söylüyor bunu kontrol altına alamıyorum psikiyatra gittim bana anskitye bozukluğun var dedi ilaçlar verdi ama bağımlılık yapabileceğini öğrendiğim için kullanmadım bu işin üstesinden ilaç kullanmadan gelmek istiyorum bana bir öneriniz var mıdır bulunduğum şehirde iyi psikolok ne yazık ki yok devlet hastanesinde ki doktorlar 3 dakika dinledikten sonra doğrudan ilaç yazıyor bu bana yanlış bir şey gibi görünüyor

2016-11-17

Kullanıcı oyu: 4,5

yelo

15 yaşındayım ve çok fazla strese giriyorum yukarıdakilerde hiç bir şeye yaramıyo neden umursamaz değilim ????

2016-11-16

Kullanıcı oyu: 4,5

piskopat

bu belirtiler ve cogu piskopatlar icin belirtilerin hepsi bende var ama su ana kadar pek birine fiziksel zarar vermedim ama insanlardanda uzak durdum yolda yururken hayaller kuruyorum hep şiddet üzerine ama genelde kendimi dünyadan soyutluyorum 1 oyun yada baska ugrasabilcegim herseyle dizi film öle sosyal ortamlarda bulunan biri değilim işten eve evden işe ama aşırı derece takıntılıyım ama takıntılı oldugum sey önüme gelmedikce umursamıorum gelincede sinirlerime hakim olamıyorum biriyle birgün cok yakınken birden silip atabiliorum hic umursamıorum öle yapacak bisi olmadıgında sadece aklıma gelior meşkaleymiş gibi korku hissim var diye düşünüyorum ama bu heycandanda olabilir bilmiorum ama aynı sey birgün heycanlandırırken birgün kayıtsız kalıorum kendimi anlıyamıyorum

2016-11-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Psikoz

BEN HASTANEYE YATMAK İSTEMİYORUM arkadaşlar bende tüm belirtiler var korkuyorum..

2016-11-15

Kullanıcı oyu: 4,5

hakan

babama çok sinirliyim ne sınavlara ne derslere odaklanamıyorum

2016-11-12

Kullanıcı oyu: 4,5

ben normalim

bu belirtilerin hepsini abartılı bir şekilde gösteriyorsam ne olmuş yani? belki benim karakterim böyle. çevremdekiler bana psikopat veya sosyopat dedilerse ve ben onların yüzlerinde bir kaç dikiş izi yarattıysam ne olacak. belki ben onu hakaret olarak görüyorum. ayrıca ben normalim siz anormalsiniz

2016-11-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Asil Nadir

bunlari okudukca insanin kendisini sosyopat olduna inanasi geliyor ama degiliz degil mi arkadaslar

2016-11-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Per

Konsantrasyon bozukluğu tamamen isteğe bağlıymış Bir şeyi canımızın istemesini de ilaçla mı sağlayacaksınız yani

2016-11-08

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Psikolojik, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Nisan - 2017