psikolojik.gen.tr
Psikolojik

Ana Sayfa | Soru Cevaplar | Yeni Makale Ekle | En Son Yapılan Yorumlar









Psikolojik yorumları

Psikolojik Hakkında Yorum Yapılmıştır


Ceyda

Evet psikolağa gidemediğimden ve artık dertlerinin insanlarin canını sıktığını düşündüğümden ve yakın dostlarıma anlattiklarimi tasiyamamasindan bende karsimda biri varmis beni dinliyormus gibi konusuyorum. Oda da tekken yapıyorum. Bi anda iceri birisi girince de şarkı söylüyorum. Deli değilim dertliyim sadece

2018-01-28

Kullanıcı oyu: 4,5

buket verişoğlu

17 yıllık eşimden bu hastalık yüzünden boşandık 2 gün evvel 16 yaşındaki oğluna otel lobisinde saldırıp kamera görüntülerinde 15 saniye boyunca vurmuş ve beni yanlarında olmama rağmen suçluyo kebdisi haklı yine .. şikayetçi olduk tabiki şimdi daha kötü ne yapabilir onu merak ediyoruz

2018-01-28

Kullanıcı oyu: 4,5

ne mal olduğunu bilmeyen mal

belirtilerin hepsi olmasa da temiz bir beşn altısı var. ben yine de hasta olduğumu düşünmüyorum. bir süreç falandır büyük ihtimalle, genel olarak özgüvensiz biriyim inanasım gelmiyor XD

2018-01-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Hxnxtb

Ne diyeceğimi bilemedim lanet soruların cevaplarını biliyorum hepsi var

2018-01-26

Kullanıcı oyu: 4,5

Ismimi bosverin

Insanlara karşı çok kötümserlik yaşıyorum insanlar beni bu huyum yüzümden sevmiyor bende bu yüzden herkese aniden hiçbirşey yapmasa bile parliyorum bu olay beni çok üzüyor ne yapabilirim

2018-01-26

Kullanıcı oyu: 4,5

sansar

bende çok hızlı ve çok çabuk heycanlanıyorum kötü bir şey söylerken bile heycanlanıyorum etrafımdakiler bana tuhaf bakıyorlar ne yapmalıyım

2018-01-24

Kullanıcı oyu: 4,5

ziya

baş ağrisı ateşlenme üşüme kırız heyacanı dengeyi kaybetme halsizlik

2018-01-21

Kullanıcı oyu: 4,5

nisa

bendede aynı durum var ve bu durum beni çok üzüyor kendimi herkesten farklı görüyorum ve bu beni baya bi rahatsız ediyor çevremdkiler ergenliktir diyor ama ben buna inanmıyorum ne yaptığımı ve ne yaşadığımı hatırlamıyorum ve kendimi diğer insanların yerine koyuyorum

2018-01-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Meltem

Merhaba ben orta okul öğrencisiyim ve bir hikaye yazmak için ana kahramanımın karakterlerini bilmem gerekiyor. Bu nedenle kişilik bölünmesi yaşayan insanlarda görülen 5 karakterin tüm özelliklerini öğrenmem lazım. Acaba benim için bu özellikleri yazabilir misiniz?

2018-01-19

Kullanıcı oyu: 4,5

Betül

Bir film izlerken ekranda gösterilen şeylerin tadını ve kokusunu alıyorum, tanıdığım insanlar istemsizce bir rengi temsil ediyor, bununla ilgili mi diye merak ettim

2018-01-19

Kullanıcı oyu: 4,5

boş ver

11yaşındayım anne demek bile istemiyorum her seferinde ağlıyorum her zaman beni kırıyor bende odama girip herşeyi dağıtıyorum.

2018-01-18

Kullanıcı oyu: 4,5

Serpil

Bende küçükken kucuk askerler giruyodum

2018-01-17

Kullanıcı oyu: 4,5

anonim

elif hanım buradan tedavi olmayı beklemiyorsunuz heralde bi piskiyartiste danışın

2018-01-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Admin

Bende de aileden dolayı oluyo

2018-01-16

Kullanıcı oyu: 4,5

Depresyondayım

Bazen diyorum ya yaşıyorum ister istemez

2018-01-15

Kullanıcı oyu: 4,5

Mehmet

Bende de var diyenlerde geçtimi bu rahatsizlik

2018-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

eda

sinirlenince gözüm döner ve heryei dağatıp herkeze bağırıp çağarırım

2018-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

EBUBEKİR BALCI

SAPINA KADAR IRKÇIYIM VE IRKÇILIĞIMLA GURUR DUYUYORUM.

2018-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Zehra

Bende cok kendi kendime konusurum hayaller olsun kizdigim zaman sanki karsimda birisi vargibi ona derdimi anlatiyirmusum gibi sesli bir bicimde konusuyorum bazen imkansiz ama benim cok istedigim seyleri kendi kendime bir ben bi karsidaki kisiyi canlandira biliyirum bu genelde gece cok oluyor yataktayken bunun sebebi kotumu acaba ben ne durumdayim lutfen cevabını verebilirmisiniz?

2018-01-13

Kullanıcı oyu: 4,5

Umutsuz

Aynen Birgün ölmek için hergün yaşıyoruz

2018-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Tugba

Erkek arkadaşım için yazıyorum, sürekli uyuma isteği var saatlerce uyuyor, ama geceleri değil gündüzleri, 2 günde bir yemek yiyor iştahı yok, keyifsiz, göğsünde sürekli daralma hissediyormuş sebebini çok merak ediyoruz ve ne yapmamız lazım lütfen biri bizi yönlendirebilir mi? Teşekkürler

2018-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

Eda

Ben genelde kendi kendime konuşuyorum 2.tur bana ornek

2018-01-12

Kullanıcı oyu: 4,5

salih

ilaçlar yan etikleri ile adeta hastaya geberin beter olun diyor. Aşırı sinirlilik ve öfke patlamasının doğal mantıklı bir yolu, kimyasal ilaç olacaksa yan tesiri olmayanı yokmu... tıp nerde geliştiki anlamadım.. hepimize acil ve kalıcı şifa diliyorum.

2018-01-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Neslihan

Hiç işe yarar bişey bulamadım tedavi diyosunuz bildiğimiz şeyleri tekrar edip duruyosunuz

2018-01-11

Kullanıcı oyu: 4,5

Özlem

Evet bunlarin hepsi var bemde.ben birini seviyorum oda beni seviyor ama evli bosanamiyor ve beni bu sendroma koydu.ne yapabilirim ne o uzaklasiyor ne ben .uzaklasamiyoruz tam tersi birlesiyoruz.adamin sucu yok bosanmama konusunda evde sorun var basaramiyor bende yipraniyorum

2018-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

üniversiteli

projemde kullanmak istediğim bir kaç kısım var yalnız kaynakça için yazar adına ihtiyacım var. ismi bulamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

2018-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

Fatih altun

2 senedir yaşıyorum bu olayı her an her dkka her saniye bi bende vardır zannediyorum 2 senedir psikoljik tedaviler görüyorum hiç bir değişim yok aynen devam ediyo bakalım nezaman kayışlar kopacak

2018-01-10

Kullanıcı oyu: 4,5

erdinç

ben eşim için baktım ama sanki bana daha çok uyuyor aşşırdım

2018-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Vakit

Arkadaslar panik atak sadece ölüm korkusu kaynaklidir.kac kere yasadim ataklari ölmuyorum gececek diye düsunürseniz beyninizi yenip hastaliktan kurtuluyosunuz.Sevdiklerini kaybetme korkusuna gelince Her canli ölümü tadicak gelecekse bir gün gelecek belki çok geç gelecek ama sen bunu düşünüp şu güzel zamanlarini heder ediyosun.bol dua bol inanc ve gececek dusuncesiyle yeneceksiniz insaallah

2018-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevcan

Kendimi mutsuz huzursuz yorgun hayattan zevk almıyorum çevremdeki insankarın konuşmalarını duymuyor duysamda bile algılayamıyor anlamıyorum ne dediklerini yada yanlış anlıyorum geçmişte çok zor günler yaşadığım için mi bütün bunlar oluyor bilmiyorum bir ara doktor bana depresyon ve antidepresan verdi sadece i bir iki gün kullanıp bıraktım bu yüzden mi odaklanamıyorum ve duyduğum şeyleri duymuyor duyduğumu da çabuk unutuyorum benim neyim var bana bu konuda yardım edermisiniz

2018-01-09

Kullanıcı oyu: 4,5

Herhangi biri

14 yaşındatım, ufacık şeyden büyükçe bir sinir olma duygusunu bırakıp sağlıklı düşünebilmek için kendime zarar veriyorum. Kollar bitince bacaklar, bacaklar bitince köprücük kemiği... İntihar etmeyi de düşünüyorum dedi aşadıpım baskılardan dolayı. Ne yapmalıyım?

2018-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

narsistlerin katili

yani narsistlerin yorumları beni öldürdü hala bu özelliklerden dolayı çok iyiz mükemmeliz diyorlar... lütfen normal insanlardan uzak durun...

2018-01-08

Kullanıcı oyu: 4,5

Psikolojik

Çoğu tanımlar bana uyuyor.psikolojik sorunlarim var çevreden cekiniyorum anne baba vardı ama belli bir yasa kadar hic görmedim.

2018-01-07

Kullanıcı oyu: 4,5

Mavi

Bu belirtiler bütün insanlarda görülen bilir, mesala güven kaybı yada sürekli çıkara dayalı ilişkiler tüm toplumlarda bulunur, zaten bu yaratılışın kendinde vardir.

2018-01-06

Kullanıcı oyu: 4,5

Raion

Göüme gökkuşağı soksam anca sakinleşirim orman düşünüyorum bi etki yok

2018-01-06

Kullanıcı oyu: 4,5

atila

anneme birsey olacagından cok korkuyorum sürekli o günü gözümün önüne getirip kasılıyorum

2018-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5

buse

Herhangi bi konuda bu hiç farketmiyo hemen sinirleniyorum sonra biraz sakinleştikten sonra ağlamaya başliyorum daha sonra hiç bişey olmamiş gibi gülüyorum

2018-01-05

Kullanıcı oyu: 4,5

Derya

Bazen kendimi kontrol edemiyom

2018-01-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Sana ne

Bakın bu stres kaynağını bulup ondan kurtulmamız gerektiği söylenir çoğunlukla fakat bunun kaynağı okul ise ne yapacağız? o lanet olası eğitim sistemi yüzünden annem her gün bana bağırıyor ve ben sinir krizi geçiriyorum o hocalar o müdürler ı eğitim sistemi yüzünden bütün hayatım elimden gitti bütün hayatım altüst oldu ve okul yüzünden kendimden nefret ediyorum

2018-01-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Gereksiz biri

Bende sürekli olmasa da yalana başvurdum kendimi yeterli görmüyorum hiç bi konuda bir ezik olduğumu düşünüyorum kendimi hep aşağilıyorum

2018-01-04

Kullanıcı oyu: 4,5

Batuhan

19 yaşındayım kendimi kestiğim zamanlarda psikolojik olarak acı hissetmiyorum. fiziksel acım, psikolojik acımın önüne geçiyor bu yüzdem bir rahatlama yaşıyorum. bunun olmaması gerekiyor ama kendimi durduramıyorum. bir gün bileğimi keseceğim diye korkuyorum

2018-01-03

Kullanıcı oyu: 4,5

sunalp bozkurt

ALKOL VE UYUŞTURUCU AZALTTIM SÎZOFREN BELÎRTÎLERÎ ORTAYA ÇIKTI

2018-01-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Mahmut Efe

Ben 11 yaşındayım ve kendimi dışarıdan seyrediyorum gibi hissediyorum. Şimdi bir soru soracağım. Bazı sitelerden okuduğuma göre bu beyin tümörüne yol açabilirmiş. Bu doğru mu?

Sürekli ağlıyorum bunun için.

2018-01-01

Kullanıcı oyu: 4,5

Sevil

Ben herkesin nasil olecrgini ve onlarsiz ne yapacagimi dusunuyorum bu yuzden hayattan keyif alamiyorum😢

2017-12-31

Kullanıcı oyu: 4,5

Nurten

Asiri sinir leniyorum kendimi kaybedip cinnet getirmeye kadat geliyorum bu durmdan cok rahatsizim tedavi olmak istiyorum esimin bana bisey soylemesine dayanamayip sinirleniyorum daha anlatamadigim cok sey var cok haksizliga ugradim ve haksizligada tahammul edemiyorum

2017-12-31

Kullanıcı oyu: 4,5

İsimsiz

Çevremdeki sesler susturulsun istiyorum böyle anlarda sanki karşımda ki konuşmaya devam edince veya bağırmaya boğuluyormuş gibi hissediyorum o an etrafımdaki her şeyi kırıp dökmek istiyorum kırık camları görünce dayanamayıp kendime zarar veriyorum sakinleşmeye başlayınca pişman oluyorum kendimden nefret ediyorum sanki o an ben kendimde değilmiş gibi . Yardımcı olun lütfen kendimi çok çaresiz hissediyorum

2017-12-29

Kullanıcı oyu: 4,5

ömer

ben kafayı sıyırma noktasına geldim artık..
5 yıllık eşimin telefonu elimden düşmüyor.
bir şey bulamıyorum bulamayınca daha çok peşine düşüyorum..

2017-12-28

Kullanıcı oyu: 4,5

Sibel

Kendimi bu konuda seçilmiş biri olarak görüyordum, bu yazıyı okuyana kadar. Bu berbat bir şey ve tahammül etmek imkânsız gibi...

2017-12-27

Kullanıcı oyu: 4,5

Duman

Leyla ablacım etrafındaki herkes öyleyse seni niye geriyor? DMT yi fazlamı çektin? Ayşeyle Fatmayla ilgilenceğine işine gücüne baksana Kendini suçlamalısın yada intihar edebilirsin Yada yazık etme ya daha güzel günlerin var )))

2017-12-25

Kullanıcı oyu: 4,5

HAYALİ KARAKTER SIDIKA

Ee evde oturduğun yerden hayati çözmeye çalışırsan beyin yanıyor. Etten kemikten neticede. Teoride dersen zehir gibi pratik desen sallanmakta. Overdose olmuş çokta şaapmamak lazım.

2017-12-25

Kullanıcı oyu: 4,5
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |

 














Gizlilik İlkeleri | Güvenlik İlkeleri | İletişim | Site Haritası | Yardım Forumları

Psikolojik, Sitede yer alan grafiklerin tüm hakları saklıdır. Kopyalayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Sitede yer alan bilgiler sadece bilgilendirme amaçlı olup, kullanımına, uygulanmasına, satın alınmasına, delil gösterilmesine veya tavsiye edilmesine aracılık etmez. Sitemizdeki bilgiler, hiç bir zaman kesin bilgi kaynağı olmayıp, kullanıcılar tarafından eklenmiştir veya yorumlanmıştır. buradaki bilgiler sitemizin asıl görüşlerini içermeyebileceği gibi hiçbir taahhüt ve tavsiye yerine de geçmez.

Haziran - 2018