benim bir sevgilim var ve ağır depresyonda olduğunu düşünüyorum. depresyon belirtilerinin çoğu var. bazen iki kişiliği varmış gibi geliyor bana. doktordan randevu aldı ama bir ay var randevusuna. o zamana kadar ona nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Osman Bey, sevgilinizin yanında olduğunuzu hissettirmek çok önemlidir. Ona destek olun, yargılamadan dinleyin ve duygularını ifade etmesine izin verin. Rutinlerini korumasına yardımcı olun, sağlıklı beslenme, egzersiz ve uyku düzenine dikkat etmesini teşvik edin. Onunla birlikte vakit geçirin ama yalnız kalma ihtiyacına da saygı gösterin. Sabırlı olun ve randevusuna kadar profesyonel yardım alması gerektiğini hatırlatın.
osman
02 Haziran 2024 Pazarbenim bir sevgilim var ve ağır depresyonda olduğunu düşünüyorum. depresyon belirtilerinin çoğu var. bazen iki kişiliği varmış gibi geliyor bana. doktordan randevu aldı ama bir ay var randevusuna. o zamana kadar ona nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım. cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiOsman Bey, sevgilinizin yanında olduğunuzu hissettirmek çok önemlidir. Ona destek olun, yargılamadan dinleyin ve duygularını ifade etmesine izin verin. Rutinlerini korumasına yardımcı olun, sağlıklı beslenme, egzersiz ve uyku düzenine dikkat etmesini teşvik edin. Onunla birlikte vakit geçirin ama yalnız kalma ihtiyacına da saygı gösterin. Sabırlı olun ve randevusuna kadar profesyonel yardım alması gerektiğini hatırlatın.