Şu bir kaç yıldır bütün arkadaşlarımla olan ilişkimi kopardım sürekli yalnız olup bir yerlere gitmek istiyorum..gittiğim ortamlardaki insanları(arkadaşları) izleyip kendime acı çektiriyorum hep kötü düşünüyorum yolda birden gülüp ağlıyorum bi an çok neşe doluyorum ve sonraki 3-4 gün mutsuz dolaşıyorum. En son sabah uyandım ve balkondan aşağı sarktım bi süre böyle durdum sonra ağlıyarak odama koştum ve kendini öldürmeye bile gücün yok diye kendime kızdım. Davranışlarımı kontrol edemiyorum ve bunl
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Anonim, yaşadığın bu durumlar psikolojik bir rahatsızlığın belirtisi olabilir. Bir uzmandan yardım almak, hissettiğin duyguları ve davranışları anlamlandırmana ve kontrol etmene yardımcı olabilir. Kendine karşı daha anlayışlı ve nazik olmalısın. Yardım almak, yaşadığın bu zorluklarla başa çıkmanın ilk adımı olabilir.
Anonim
17 Nisan 2024 ÇarşambaŞu bir kaç yıldır bütün arkadaşlarımla olan ilişkimi kopardım sürekli yalnız olup bir yerlere gitmek istiyorum..gittiğim ortamlardaki insanları(arkadaşları) izleyip kendime acı çektiriyorum hep kötü düşünüyorum yolda birden gülüp ağlıyorum bi an çok neşe doluyorum ve sonraki 3-4 gün mutsuz dolaşıyorum. En son sabah uyandım ve balkondan aşağı sarktım bi süre böyle durdum sonra ağlıyarak odama koştum ve kendini öldürmeye bile gücün yok diye kendime kızdım. Davranışlarımı kontrol edemiyorum ve bunl
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiAnonim, yaşadığın bu durumlar psikolojik bir rahatsızlığın belirtisi olabilir. Bir uzmandan yardım almak, hissettiğin duyguları ve davranışları anlamlandırmana ve kontrol etmene yardımcı olabilir. Kendine karşı daha anlayışlı ve nazik olmalısın. Yardım almak, yaşadığın bu zorluklarla başa çıkmanın ilk adımı olabilir.