Cok paranoyak olduıgumu düşünüyorum fakat bir yandan da degilim.Öncelikle bir örnek vermek istiyorum birazcık riskli bir iş yapdıgımda o işin riskidnen dolayı o iş esnasında olay esnasında zevk alamıyorum yada o işe odaklanamıyorum fakat cokda sogukkanlıyım.O işin riskini sorsalar kesinlikle o risk olmaz dedigim halde riskden dolayı yapdıgım şey olmuyor.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Human2fly, paranoya ve risk yönetimi arasında ince bir çizgi olabilir. Olaylara soğukkanlılıkla yaklaşmanız olumlu bir özellik, ancak risk algınızın yoğun olması, odaklanmanızı ve zevk almanızı engelliyorsa, bu durumu daha detaylı değerlendirmek faydalı olabilir. İşlerinizi önceden planlayarak riskleri minimize etmeye çalışabilirsiniz. Eğer bu durum günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa, bir uzmandan destek almanız yararlı olabilir.
Human2fly
09 Mayıs 2024 PerşembeCok paranoyak olduıgumu düşünüyorum fakat bir yandan da degilim.Öncelikle bir örnek vermek istiyorum birazcık riskli bir iş yapdıgımda o işin riskidnen dolayı o iş esnasında olay esnasında zevk alamıyorum yada o işe odaklanamıyorum fakat cokda sogukkanlıyım.O işin riskini sorsalar kesinlikle o risk olmaz dedigim halde riskden dolayı yapdıgım şey olmuyor.
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiHuman2fly, paranoya ve risk yönetimi arasında ince bir çizgi olabilir. Olaylara soğukkanlılıkla yaklaşmanız olumlu bir özellik, ancak risk algınızın yoğun olması, odaklanmanızı ve zevk almanızı engelliyorsa, bu durumu daha detaylı değerlendirmek faydalı olabilir. İşlerinizi önceden planlayarak riskleri minimize etmeye çalışabilirsiniz. Eğer bu durum günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa, bir uzmandan destek almanız yararlı olabilir.