kullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim ama bir sonuç alamıyorum cinsel isteğim sıfır mecbur kalmadıkça yataktan kalkmak istemiyorum 4 çocuk annesiyim aileme verimli olamıyorum fobilerim var ama onlarıda yapmakistemiyorum doktorada gidiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bıktım
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
isimsiz hanım, yaşadığınız durum çok zorlayıcı görünüyor ve bu süreçte kendinize karşı sabırlı olmanız çok önemli. Tedavinizde bir ilerleme göremiyorsanız, doktorunuzla bu durumu ayrıntılı olarak paylaşın. Farklı tedavi yöntemleri, terapi türleri veya ilaç kombinasyonları denenebilir. Ayrıca, destek gruplarına katılmak ve günlük küçük hedefler belirlemek de yardımcı olabilir. Unutmayın, yalnız değilsiniz ve bu süreçte kendinize şefkat göstermeyi ihmal etmeyin.
isimsiz
14 Mayıs 2024 Salıkullanmadığım ilaç kalmadı diyebilirim ama bir sonuç alamıyorum cinsel isteğim sıfır mecbur kalmadıkça yataktan kalkmak istemiyorum 4 çocuk annesiyim aileme verimli olamıyorum fobilerim var ama onlarıda yapmakistemiyorum doktorada gidiyorum ne yapacağımı bilmiyorum bıktım
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesiisimsiz hanım, yaşadığınız durum çok zorlayıcı görünüyor ve bu süreçte kendinize karşı sabırlı olmanız çok önemli. Tedavinizde bir ilerleme göremiyorsanız, doktorunuzla bu durumu ayrıntılı olarak paylaşın. Farklı tedavi yöntemleri, terapi türleri veya ilaç kombinasyonları denenebilir. Ayrıca, destek gruplarına katılmak ve günlük küçük hedefler belirlemek de yardımcı olabilir. Unutmayın, yalnız değilsiniz ve bu süreçte kendinize şefkat göstermeyi ihmal etmeyin.