İştahsızlık uykusuzluk kusma bulantı yolda yürürken her hangi biri o gibi onu görunce kalbimin atışı hızlanıyo bi heycan alıyo bu nedir neden yolda cadde de yürürken her hangi biri o gibi aşırı kıskançlık var bazen korku alıyo içimi sürekli merak halinde oluyorum neden yardımcı olursanız sevinirim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Murat bey, anlattığınız belirtiler genellikle yoğun bir aşk veya sevgi hissi ile ilişkilendirilebilir. Kişi aşık olduğunda veya birine derin duygular beslediğinde, bu tür fiziksel ve duygusal tepkiler yaşayabilir. Ancak, eğer bu belirtiler sizin günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa, bir uzmandan profesyonel yardım almanız faydalı olabilir.
murat
13 Mayıs 2024 Pazartesiİştahsızlık uykusuzluk kusma bulantı yolda yürürken her hangi biri o gibi onu görunce kalbimin atışı hızlanıyo bi heycan alıyo bu nedir neden yolda cadde de yürürken her hangi biri o gibi aşırı kıskançlık var bazen korku alıyo içimi sürekli merak halinde oluyorum neden yardımcı olursanız sevinirim
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiMurat bey, anlattığınız belirtiler genellikle yoğun bir aşk veya sevgi hissi ile ilişkilendirilebilir. Kişi aşık olduğunda veya birine derin duygular beslediğinde, bu tür fiziksel ve duygusal tepkiler yaşayabilir. Ancak, eğer bu belirtiler sizin günlük yaşamınızı olumsuz etkiliyorsa, bir uzmandan profesyonel yardım almanız faydalı olabilir.