Merhaba arkadaşlar 13 yaşındayım 8. sınıf öğrencisiyim psikolojik sorunlarımdan dolayı 6. sınıfta okula hiç gitmedim ailemin zorlamalarına rahmen koca bir sene yalan söyleyerek okula gitmedim 7. sınıfta bu durumu atlattım okulu ve arkadaşalrımı çok seviyordum fakat 8. sınıfta yine aynı şeyler tekrarlamaya başladı 2 senedir tıp fakültesinde tedavi görüyorum ama ben pek işa yaradığını düşünmüyorum bu tedavinin çünkü her gittiğimizde değişik doktorla terapi görüyorum 6. sınıfta okula gitmememin ned
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Uzer123, bu durumu anladığını ve destekleyici bir ortamda yardım almanın önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Aile üyelerinle veya güvenilir bir yetişkinle bu konuyu daha derinlemesine konuşabilir ve onlar aracılığıyla daha tutarlı bir terapi süreci için adımlar atılabilir. Bu süreç zaman alabilir, sabırlı ol ve kendine karşı nazik ol.
Uzer123
09 Haziran 2024 PazarMerhaba arkadaşlar 13 yaşındayım 8. sınıf öğrencisiyim psikolojik sorunlarımdan dolayı 6. sınıfta okula hiç gitmedim ailemin zorlamalarına rahmen koca bir sene yalan söyleyerek okula gitmedim 7. sınıfta bu durumu atlattım okulu ve arkadaşalrımı çok seviyordum fakat 8. sınıfta yine aynı şeyler tekrarlamaya başladı 2 senedir tıp fakültesinde tedavi görüyorum ama ben pek işa yaradığını düşünmüyorum bu tedavinin çünkü her gittiğimizde değişik doktorla terapi görüyorum 6. sınıfta okula gitmememin ned
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiUzer123, bu durumu anladığını ve destekleyici bir ortamda yardım almanın önemli olduğunu belirtmek istiyorum. Aile üyelerinle veya güvenilir bir yetişkinle bu konuyu daha derinlemesine konuşabilir ve onlar aracılığıyla daha tutarlı bir terapi süreci için adımlar atılabilir. Bu süreç zaman alabilir, sabırlı ol ve kendine karşı nazik ol.