Benim yaptığım hataları başkaları yapıyormuş gibi çevreme gösteriyorum.Çocuklarıma karşımdakileri kötülüyorum ( genelde baba tarafı akrabaları ).Bazen bu durumlarda çocuğuma patlıyorum.Kendimi bağırarak,deliliğe vurarak kocamın karşısında bu yöntemle kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum.Başkasının doğrularını kendime yükleyip kendi hatalarımı karşımdakine yüklüyorum yani çevremde karşımdakinin hatalı olmasını sağlıyorum.Bunu çocuklarımada aşılatıyorum
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 Pazartesi
Yermin, anlattığın durumlar narsisistik kişilik bozukluğu veya borderline kişilik bozukluğu gibi kişilik bozukluklarının belirtileri olabilir. Bu tarz sorunlar profesyonel bir yardım gerektirir. Bir psikolog veya psikiyatr ile görüşmeni tavsiye ederim.
Yermin
24 Mayıs 2024 CumaBenim yaptığım hataları başkaları yapıyormuş gibi çevreme gösteriyorum.Çocuklarıma karşımdakileri kötülüyorum ( genelde baba tarafı akrabaları ).Bazen bu durumlarda çocuğuma patlıyorum.Kendimi bağırarak,deliliğe vurarak kocamın karşısında bu yöntemle kendimi haklı çıkarmaya çalışıyorum.Başkasının doğrularını kendime yükleyip kendi hatalarımı karşımdakine yüklüyorum yani çevremde karşımdakinin hatalı olmasını sağlıyorum.Bunu çocuklarımada aşılatıyorum
Önceki Cevaplar
Admin
01 Temmuz 2024 PazartesiYermin, anlattığın durumlar narsisistik kişilik bozukluğu veya borderline kişilik bozukluğu gibi kişilik bozukluklarının belirtileri olabilir. Bu tarz sorunlar profesyonel bir yardım gerektirir. Bir psikolog veya psikiyatr ile görüşmeni tavsiye ederim.